Εντυπωσιακή αποκάλυψη μέλους της ΕΕΑ: “Έχουν κλαπεί από τραπεζικό σύστημα τα έγγραφα που εστάλησαν και δημοσίευσαν μέσα του Ολυμπιακού!!!”

Για την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού σε βάρος της Ξάνθης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά και όσα έγιναν στην εκδίκαση, προχωρώντας σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Η κ. Μαρούπα έδωσε δύο συνεντεύξεις σε μέσα της Θεσσαλονίκης προχωρόντας σε τρομερές αποκαλύψεις, τόσο στον FOCUS 103,6 όσο και στο Metropolis 95,5.

Για το αν τέθηκε θέμα αναβολής από την Ξάνθη:

«Δεν τέθηκε θέμα αναβολής από την Ξάνθη. Πρέπει να απολογηθεί και για κάποιο άλλο άρθρο του αθλητικού νόμου. Στον φάκελό της φέρεται ότι η ΠΑΕ ανήκει από τον Αύγουστο του ‘19 στην ΒΙΑΜΑΡ και η επιτροπή θεώρησε σωστό για να μην υπάρχουν ζητήματα ακυρότητας της απόφασης να προστεθεί το άρθρο αυτό στην κλήση. Την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί η συζήτηση, θα περάσουμε στη συζήτηση της ουσίας. Συγχρόνως με την επανάληψη της ΠΑΕ καλέσουμε και τη Dimera και Belterra για να μας εξηγήσουν τη θέση τους για κάποια γεγονότα και θα εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης».

Για τους ανώνυμους φακέλους:

¨Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας φάκελος με οικονομικά έγγραφα μεγάλης σπουδαιότητας, που προφανώς εκλάπησαν από στοιχεία κάποια τράπεζας και εκεί υπάρχουν αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων και από τις εταιρίες DIMERA και BELTERA οι οποίες κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους την ερχόμενη Πέμπτη. Βέβαια, αυτά τα έγγραφα τα οποία εστάλησαν ανωνύμως με το ταχυδρομείο στο πρωτόκολλο απευθύνονται στα τακτικά μέλη της Επιτροπής, δεν γνωρίζω όμως εάν πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας, λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων και επίσης φαίνεται ότι έχουν κλαπεί από τραπεζικό σύστημα, παραβιάζουν το απόρρητο των τραπεζικών συναλλαγών και αυτό είναι θέμα των νομικών να το ελέγξουν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν αυτά τα έγγραφα, γιαυτό και πρέπει να λάβουν όλοι γνώση αυτών”.

Για να συνεχίσει προχωρώντας σε ακόμη μια μεγάλη αποκάλυψη:

-“Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε η Ξάνθη φυσικά είχαν δει αυτά τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν από το τραπεζικό σύστημα και έπρεπε να τα πάρουν να τα ελέγξουν, τα ζήτησε επίσης ο Ολυμπιακός, αλλά δεν τους δόθηκαν, αλλά αυτό έγινε για λόγους εντυπώσεων, αφού τα στοιχεία είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα Vima.gr(ιδιοκτησίας του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη) και προφανώς θα μπορούσε η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τα πάρει από εκεί…”

Για το πότε θα βγει η απόφαση:

«Θα κάνουμε μια διάγνωση της υπόθεσης και θα καταλήξουμε σε απόφαση. Θα πούμε αν υπάρχει παράβαση του αθλητικού νόμου. Ανάλογα με το πώς θα τη χαρακτηρίσουμε, η επιτροπή της ΕΠΟ θα επιβάλει την αντίστοιχη ποινή».

Για την αντικατάσταση μελών της ΕΕΑ:

-“Είναι πράγματι θέμα η αλλαγή δυο μελών της επιτροπής που προέρχονται από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με δυο άλλα μέλη που προέρχονται από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, αλλά και τα δυο νέα μέλη είναι αξιοσέβαστα, άρα κανένας δεν μπορεί να πει ότι έγινε εσκεμμένα η αλλαγή, προφανώς λόγω παραίτησης των καθηγητών από τη Θράκη, η θητεία των οποίων, όπως και η δική μου, έληγε σε τέσσερις μήνες”.

Τέλος αναφερόμενοι στην καταγγελία του Ολυμπιακού τόνισε:

-“Ο Ολυμπιακός, από αυτά που διάβασα, υποστηρίζει ότι υπάρχει διασύνδεση μεταξύ Σαββίδη και Ξάνθης, επειδή τα ίδια πρόσωπα είναι στην διοίκηση της ViaLand και της ΠΑΕ, όπως ο κ. Πιαλόγλου και Χαλαβαζής, αλλά η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του κ. Σαββίδη στην αγορά της Ξάνθης. Μπορεί να αγόρασε ο ανεψιός του μόνο το ξενοδοχειακό συγκρότημα και όχι τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουν, γι αυτό και για μένα θα έπρεπε να έρθει στην ΕΕΑ και ο ίδιος ο κ. Σαββίδης να εξηγήσει τι συνέβη. Πώς ήρθε ο κ. Μελισσανίδης στο παρελθόν; Οι δικηγόροι που έρχονται μπορεί να απαντήσουν: Πού να ξέρω εγώ; Ρωτήστε τους εμπλεκόμενους. Αυτό θέλουμε, να έρθουν και να αποδείξουν τις θέσεις τους, παρά τις όποιες καταγγελίες υπάρχουν από πλευράς Ολυμπιακού”.

Share it