Search

Video: Το “ευχαριστώ” στον 12ο του παίκτη και το μήνυμα ενότητας του ΑΟΞ

Ένα απο τα σημεία αναφοράς του μεγάλου διπλού της Ξάνθης στον Βόλο(θυμηθείτε ΕΔΩ), ήταν αναμφίβολα η παρουσία του κόσμου του ΑΟΞ που ταξίδεψε στο Πανθεσσαλικό και ήταν κυριολεκτικά ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Κάτι που αναγνώρισε και η ξανθιώτικη ΠΑΕ που εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση και κάλεσμα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Οι ποδοσφαιριστές και η Διοίκηση του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό βοήθησαν με την φωνή τους την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Για την σημαντική τους συμβολή στο τελικό 1-3, τους αφιερώνουμε την επιτυχία! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 απέναντι στον Παναθηναϊκό!”

Ενώ να σημειώσουμε πως μετά το τέλος του αγώνα και ενώ οι παίκτες της ομάδας έσπευσαν να χειροκροτήσουν τον κόσμο η ΠΑΕ Ξανθη με ανάρτηση της έστειλε μήνυμα ενότητας μεταξύ κόσμου και ομάδας για να οδηγήσουν όλοι μαζί ακόμα ψηλότερα την ομάδα. Χαρακτηριστικά έγραψε “•ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ• •ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΕΝΑ•”

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της ΠΑΕ απο το χειροκρότημα των παικτών στους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν στον Βόλο

http://

Share it