Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 15η αγ. στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Αναμετρήσεις φωτιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής τόσο στην κορυφή, όσο και στη μάχη της παραμονής. Όσον αφορά τις ομάδες της Θράκης, καμία απ’ τις τρεις εκπροσώπους που αγωνίζονται αυτή την Κυριακή δεν είναι το φαβορί απέναντι στον αντίπαλό της. Το ρεπό του του θα πραγματοποιήσει ο Ηρακλής Ζυγού.

Άρης Αβάτου, Ένωση Αλεξανδρούπολης και Ορφέας Ξάνθης που κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουν πολύ καλές εμφανίσεις σήμερα, αν θέλουν να αποκομίσουν θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης Αβάτου δοκιμάζεται στις Σέρρες απέναντι στη Δόξα Κάτω Καμήλας, η Ένωση Αλεξανδρούπολης παίζει ακόμα ένα ντέρμπι παραμονής αυτή τη φορά απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης, με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται τον νέστο Χρυσούπολης. Ντέρμπι κορυφής στη Δράμα απέναντι σε Πανδραμαϊκό και Πανσερραϊκό.

Δόξα Κάτω Καμήλας – Άρης Αβάτου

Ανεβασμένος ψυχολογικά μετά τη νίκη που ήρθε έπειτα από ανατροπή την προηγούμενη Κυριακή το γήπεδο του ΑΟΞ απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης, και ενισχυμένος μεταγραφικά, ταξιδεύει στις Σέρρες ο Άρης Αβάτου για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Κάτω Καμήλας με την οποία ισοβαθμεί στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι Σερραίοι στην έδρα τους έχουν αποδειχτεί αρκετά ισχυροί μέχρι σήμερα, γεγονός που καθιστά την αποστολή της ομάδας του Αλέξη Ξανθόπουλου ιδιαιτέρως δύσκολη. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν αποδείξει πως έχουν τις δυνατότητες να παίρνουν σημαντικά αποτελέσματα απέναντι σε καλούς αντιπάλους, όταν παρουσιάζονται όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Κεραυνός Πέρνης – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Σημαντικά ενισχυμένη η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (διαβάστε εδώ και εδώ) και σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, όπως πιστοποίησε και με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αετό Ορφανού, ταξιδεύει στη Χρυσούπολη για να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Πέρνης. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί, όπως επίσης και η ζώνη του υποβιβασμού, καθώς η μεν Αλεξανδρούπολη είναι πάνω απ’ αυτήν και η δε Πέρνη από κάτω. Φυσικά όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει το απόγευμα της κυριακής, σενάριο που επ’ ουδενί δεν θέλουν να πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο της ομάδας της Θράκης. Ο αγώνας είναι απ’ αυτός που εμπίπτουν στο δημοσιογραφικό κλισέ της λέξης “εξάποντος” και όποια ομάδα καταφέρει να είναι πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού θα έχει ένα μικρό βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα στην μάχη της παραμονής.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης

Η μοναδική ομάδα της Θράκης που αγωνίζεται εντός έδρας είναι ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος όμως συνάμα αντιμετωπίζει και τον πιο ποιοτικό αντίπαλο απ’ τους τρεις εκπροσώπους της περιοχής. Η ομάδα της Ξάνθης για να ωφεληθεί απ’ την απώλεια βαθμών που θα έχει είτε ο ένας είτε και οι δύο ομάδες απ’ το παιχνίδι Πέρνη – Αλεξανδρούπολη οφείλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Νέστο που “καίγεται”, καθότι και αυτός με τη σειρά του θέλει να ξαναπιάσει κορυφή, εφόσον τον ευνοήσει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Πναδραμαϊκό και Πανσερραϊκό.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

 


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Κυριακή 12/1, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητές: Στράτος Στρατούδης(Έβρου)

Βοηθοί: Καρακασίδης, Δανδανίδης(Θράκης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Βασίλης Χορόζογλου(Δράμας)

Βοηθοί: Ραβικάλης, Χασιώτης(Δράμας)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Άρης Αβάτου

Διαιτητές: Γιώργος Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)

Βοηθοί: Χατζηβασιλείου, Αλμπάντης(Μακεδονίας)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Πανσερραϊκός

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Τσετίλας(Γρεβενών)

Βοηθοί: Στεφούλης, Φαλτάκας(Γρεβενών)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Κιλκισιακός

Διαιτητές: Διονύσης Στόλης(Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης, Κρυωνάς(Σερρών)

Γήπεδο Ποτού: Δόξα Θεολόγου – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητές: Γιώργος Δρακίδης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Γκοντόλιας, Εμίν Κεχαγιά(Ξάνθης)

Ρεπό: Ηρακλής Ζυγού

Share it