Search

Photos: Αήττητος για 6ο διαδοχικό ματς ο Άρης Αβάτου που έφυγε με βαθμό πεντάδας απο τις Σέρρες!

Αρνείται να…χάσει ο Άρης Αβάτου που για ακόμα ένα παιχνίδι απέσπασε θετικό βαθμό, με τους ξανθιώτες να δείχνουν για ακόμα ένα ματς πως είναι δικαιολογημένα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Σε έναν πολύ κακό και βαρυ αγωνιστικό χώρο στο Ενωσιακό γήπεδο Σερρών η ομάδα του Αβάτου μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 1′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκέκα που σταμάτησε ο Σαββίδη, ενώ στο 10′ οι ξανθιώτες είχαν δοκάρι με την εκτέλεση κόρνερ του Τσάπαρη να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Η μοναδική απειλητική στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 13′ όμως την προσπάθεια του Μπονέρη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Νομικός. Στο 36′ πάντως οι ξανθιώτες υπέστησαν σοκ όταν είδαν τον Γιώργο Ψεμματά να αποχωρεί τραυματίας απο το γήπεδο, με το μέγεθος του τραυματισμού να εκτιμάται απο Δευτέρα με άπαντες να ελπίζουν να μην είναι κάτι σημαντικό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και στο 55′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου ο Νομικός απέκρουσε. όμως ο Τσομαχασβίλι που πήρε το ριμπάουντ πάσαρε στον Μπονέρη και αυτός με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0, σε μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη με τον Γκέκα μάλιστα να βλέπει και την κίτρινη κάρτα.

Η απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση και στο 64′ ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μακούση, με τον πρώτο σκόρερ του Άρη Αβάτου, Κοσμά Γκέκα πετυχαίνει το 10ο του προσωπικό τέρμα και να ισοφαρίζει το ματς.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι δύο ομάδες έδειχναν να ψάχνουν το γκολ της νίκης χωρίς πάντως να ρισκάρουν ιδιαίτερα, μια και η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που στο τέλος της ημέρας κρατά και τις δύο ομάδες ψηλά στην βαθμολογία. Μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ευθύμη Τσάπαρη στο 93′.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται στην Ξάνθη την Δόξα Θεολόγου ενώ η Καμήλα έχει δύσκολη έξοδο στην Αλεξανδρούπολη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Αλμπάντης της ΕΠΣ Μακεδονίας

Δόξα Κάτω ΚαμήλαςΣαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Τσουλχάη, Μπονέρης(91′ Μούστα), Μπίλης(75′ Κρουστάλλης), Γεράκης(81′ Κωνσταντίνου), Αηδονίδης(46′ Μακούσης), Παπαδόπουλος.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος):Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Βελή Χακάν, Σαρηγιαννίδης. Ψεμματάς(36′ λ.τρ. Κρασώνης), Γκέκας(93′ Γκουτσίδης). Τσάπαρης, Μπουλούτ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it