Search

Μόνη στην κορυφή η πρωταθλήτρια

Σε ένα Σάββατο που γενικότερα δεν πήγαν αρκετά πράγματα όπως θα ήθελα, το χαμένο πέναλτι του Μούριελ λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα στο Τζουζέπε Μεάτσα ήταν αυτό που προκάλεσε απώλειες. Οι νίκες των Λάτσιο και Λίβερπουλ είχαν βοηθήσει να ισορροπήσει η κατάσταση και το combo στο Μιλάνο θα περιόριζε στο ελάχιστο τις απώλειες. Δυστυχώς η Τύχη δεν ήταν σύμμαχος. Για να δούμε σήμερα…

Γράφει στο Bet-hoven ο Λάμπρος Λυριτζής

Σημαντική βαθμολογικά αναμέτρηση στο Λουίτζι Φεράρις μεταξύ Σαμπντόρια και Μπρέσια. Οι μπλουτσερκάτι έχουν βελτιωθεί αμυντικά με τον Ρανιέρι στον πάγκο και περιμένουν το ξύπνημα του Κουαλιαρέλα ώστε να πάρουν τους απαραίτητους βαθμούς και να ησυχάσουν. Η Μπρέσια παλεύει τα παιχνίδια, το ίδιο θα κάνει και σήμερα αλλά στο τέλος πιστεύω θα παίξει ρόλο το βάρος της φανέλας των γηπεδούχων και η προσωπικότητα συγκεκριμένων παικτών.

Διαβάστε τα πάντα για τις στοιχηματικές στο bonus-eggrafis.gr

Η χθεσινή απώλεια της Ίντερ δίνει την ευκαιρία στην Γιουβέντους να βρεθεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχει αρνητική παράδοση στο Ολίμπικο κόντρα στην Ρόμα αλλά οι τζαλορόσι θα στερηθούν σημαντικούς παίκτες απόψε και η κυνικότητα των μπιανκονέρι μπορεί να φέρει το διπλό.

Ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Άρη. Επιπλέον ο πρωταθλητής Ελλάδος αναζητά και την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι αφού με Άρη, Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με Ολυμπιακό, ΑΕΚ εκτός έδρας είχε ισοπαλίες, όλες με γκολ! Το αμφίσκορο πληρώνει καλά και είναι λογικό να επιβεβαιωθεί και σήμερα καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν τους κατάλληλους παίκτες για να ζορίσουν τους γηπεδούχους.

Share it