Search

Βάζει “τίτλους τέλους” η Κεσσάνη Ερασμίου που αποσύρεται απο Κύπελλο και πρωτάθλημα ΕΠΣ Ξάνθης!

Στην απόφαση να μην κατέβουν ούτε στο ματς με τον Άτλα Σελίνου για το Κύπελλο Α’ κατηγορίας αλλά ούτε και στα εναπομείναντα παιχνίδια της Α’ κατηγορίας προχώρησε η διοίκηση της Κεσσάνης Ερασμίου όπως ενημερώνεται το Sportsaddict.

Το ιστορικό σωματείο ήδη έχει δεχτεί ένα μηδενισμό και με το σημερινό(12/1) ματς με τον Άτλα που δεδομένα δεν θα κατέβει πάει στο δεύτερο μηδενισμό, και θα απομένει ο τρίτος και τελευταίος για να έρθει ο μαθηματικός μηδενισμός και υποβιβασμός της ομάδας αυτόματος στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παρά το ιστορικό αρνητικό η διοίκηση της  ομάδα έχει “δεμένα” τα χέρια της ως προς της επιλογές καθώς όπως τόνισαν στο Sportsaddict δεν υπάρχει το ρόστερ για να μπορούσε η ομάδα να συνεχίσει, με αρκετές αποχωρήσεις παικτών αλλά κυρίως πάρα πολλές ποινές ποδοσφαιριστών. Άλλωστε στα τελευταία ματς του 2019 η ομάδα κατέβαινε είτε με 10 είτε με 9 παίκτες και αυτό έχει φέρει κούραση και στην διοίκηση αλλα και στα παιδιά που έμειναν και που ωστόσο ήδη έχουν αποχωρήσει για άλλες ομάδες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου που η Κεσσάνη θα τερματίσει στην μέση της σεζόν και θα ολοκληρώσει την χρονιά με μείον. Πλέον η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις για το μέλλον του συλλόγου, καθώς άπαντες θέλουν η ομάδα το καλοκαίρι να ξεκινήσει απο το μηδέν και να μπορεί να δώσει κανονικά το παρών στην Β’ κατηγορία, άλλωστε μιλάμε για μια απο τις λίγες ομάδες της Ξάνθης που απο την ημέρα που ιδρύθηκαν δεν είχαν ούτε μια αποχώρηση αλλά και μη συμμετοχή σε πρωτάθλημα.

Share it