Search

Photos: Χωρίς νικητή, αλλά με γκολ και θέαμα και το ματς των Κ14 ανάμεσα σε Έβρο & Ξάνθη!

Όπως στην αναμέτρηση των Κ12 που προηγήθηκε χρονικά, έτσι και σε αυτή των Κ14, Έβρος και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεικτών ομάδων.

Στο «Μαρίνος Δαστερίδης», έδρα του ΑΟ Καππαδοκών, οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ και πιο συγκεκριμένα, οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά και τις δύο οι Εβρίτες είχαν την απάντηση.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Τηλαβερίδης στο 25′ με ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει από όλους, να μην απομακρύνεται και να καταλήγει στα δίχτυα. Η ισοφάριση ήρθε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 41′ ο Πορτοκαλίδης θα βρεθεί σε θέση για σουτ πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή και θα νικήσει τον Σκεύα για το 1-1.

Στο 50′ ο Τηλαβερίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στην Ξάνθη όταν με ένα όμορφο δεξί σουτ λίγο έξω από την περιοχή θα βρει δίχτυα. Το τελικό 2-2 θα διαμορφώσει ο Μακρίδης στο 54′ με σουτ επίσης λίγο έξω από την περιοχή.

Συνθέσεις:

Έβρος (Αραμπατζής): Νταντάκας, Παπαδάκης (25′ Βεζάσης), Μάρτσης (67′ Νευτατάκης), Καμπάκης, Δαλάτσης, Ανθόπουλος (25′ Κοκκινίδης 67′ Καλπακίδης)), Μακρίδης, Δαρούσης, Πορτοκαλίδης, Τουφάκης, Ραμάν Ογλού.

Ξάνθη (Κουτρουλός): Σκεύας, Χουσέινκο, Στάηρας, Λουκούδης, Αμανατίδης (67′ Βαγιάνος), Μετεντζίδης, Νικολόπουλος, Μπουτζικούδης, Τονικίδης (40′ Μπογιατζίδης), Τσαπατώλης, Τηλαβερίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it