Search

Έχασε μεγάλη ευκαιρία για διπλό στον Βόλο η Κ19 της Ξάνθης που ισοφαρίστηκε στο 96!

Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έκρινε το παιχνίδι της Κ19 της Ξάνθης στον Βόλο, με τους ξανθιώτες παρότι προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος να φεύγουν τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας απο την αναμέτρηση του ΕΑΚ Βόλου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε πολύ δυνατά, άνοιξε το σκορ στο 5′ με τέρμα του Νεκτάριου Κοτόπουλου, ενώ στο 22′ ο Δημήτρης Τσιπούρας έκανε το 2-0 για τους ξανθιώτες, που στο 15′ είχαν και ακυρωθέν γκολ. Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος που η ομάδα της Ξάνθης ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και στο 50′ κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2. Στο 82′ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα της Ξάνθης μετά την αποβολή του Τσιπούρα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που στο 96′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έφτασε τους 17 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Πλακιάς με βοηθούς τους Σακκά και Κουβατά της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Πιτσώλης, Γκαρνέτας (85′ Μαυροκέφαλος), Μπάκος, Τσιπούρας, Φάκκης (90+’ Γκασιμπαγιαζίδης), Κοτόπουλος.

Share it