Τα τέσσερα αιτήματα που έθεσε η Ξάνθη και τα…ανώνυμα έγγραφαν που εστάλησαν στην ΕΕΑ

Μετά από μια ώρα οπού ξεκίνησε η συνεδρίαση στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση της σχέσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού, αυτή διακόπηκε.

Ο λόγος φυσικά είναι για να εξεταστούν τέσσερα αιτήματα που κατατέθηκαν από τις συμμετέχουσες στην διαδικασία πλευρές. Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη και νομικός της εκπρόσωπος Γιώργος Στράτος αρχικά ζήτησε αναβολή της διαδικασίας λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη ή τουλάχιστον να διακοπεί η διαδικασία ως τις 14:00 για να προλάβει να πάει στην αίθουσα με το δεύτερο να είναι το πλέον πιθανό καθώς η ΕΕΑ θέλει να θέσει ερωτήματα στον κ. Συγγελίδη

Ακολούθως η Ξανθιώτικη πλευρά ζητήθηκε να μαγνητοφωνηθούν όσα θα ειπωθούν για τα πρακτικά ενώ απο εκεί και πέρα οι Νομικοί της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ προχώρησαν σε ακόμη δύο αιτήματα αρχικά να αναπτύξει η πλευρά του Ολυμπιακού τις θέσεις της και εν συνεχεία να αποχωρήσει και να μην παρίσταται στη συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας, αλλά και να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση της ΑΕΛ, για την οποία πήγε στην αίθουσα ο Αλέξης Κούγιας.

Πρέπει να σημειωθεί πως στα χέρια της ΕΕΑ έφτασαν… ανώνυμα έγγραφα με επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση και θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα ληφθούν υπόψη κατά την εξέταση της υπόθεσης ή όχι.

 

Share it