Search

Αποχαιρέτησε την Καλαμαριά και έγινε “ελάφι” ο Δημήτρης Χασομέρης!

Δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Δημήτρης Χασομέρης, με τον Κομοτηναίο φορ να είναι ο 9ος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης που είναι στα πρόθυρα διάλυσης.

Ωστόσο δεν έμεινε για πολύ ώρα άνεργος καθώς συμφώνησε και ανακοινώθηκε απο την ιστορική Ρόδο, που μπορεί να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική ωστόσο ήδη προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου προχωρώντας σε πολύ σημαντικές μεταγραφές καθώς πέρα απο τον Κομοτηναίο φορ στα “ελάφια” θα συνεχίσει και ο πρώην χαφ του Ηρακλή Γιάννης Παπαδόπουλος

Η σχετική ανακοίνωση:

Με χαρά η ομάδα της Ρόδου ανακοινώνει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή!

Ένας ποδοσφαιριστής με πολλές εμπειρίες εντάσσεται στην ομάδα μας, στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της για να προετοιμασθεί για την επόμενη συμμετοχή της στα εθνικά πρωταθλήματα. Ο Δημήτρης Χασομέρης, 30 χρόνων, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή.

Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει δεκάδες συμμετοχές σε super league και football league.Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Επανομής, και Πανθρακικό. Αγωνίστηκε ακόμη με την φανέλα της Λάρισας, με την φανέλα του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Χασομέρης έχει ύψος 1,83 και παίζει στην επίθεση.

Share it