Search

Στο πλευρό του Ορφέα Ξυλαγανής ο βουλευτής Ροδόπης, Ευρυπίδης Στυλιανίδης!

Την Ξυλαγανή από την οποία και κατάγεται, επισκέφτηκε εν μέσω των εορτών ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο πολιτικός δεν παρέλειψε να συνομιλήσει με παίκτες και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας «Ορφέας» Ξυλαγανής. Ως δώρο οι άνθρωποι του συλλόγου παρέδωσαν στον κο Στυλιανίδη μία μπλούζα της ομάδας, με το όνομα του βουλευτή και τον αριθμό «10».

Όπως αναφέρει ο Διονύσης Βοργιάς, στο άρθρο του στον Χρόνο, τη φανέλα, μαζί με ευχές, παρέδωσε στον πολιτικό ο αρχηγός της ομάδας Φώτης Γεωργιάδης. Παρών κατά την συνάντηση ήταν ο επίσης Ξυλαγανιώτης συνεργάτης του βουλευτή Τριαντάφυλλος Παπαδάκης. Ο κος Παπαδάκης είναι μεταξύ άλλων γνωστός για τις… θρακιώτικες περιγραφές του στους αγώνες τοπικού ποδοσφαίρου του «Ορφέα» που έχουν πολλές χιλιάδες διαδικτυακές προβολές.

Η ομάδα της Ξυλαγανής τα χρόνια που ο Πανθρακικός βιώνει μία παρακμή, έχει καταφέρει να «ακούγεται» ο νομός Ροδόπης ποδοσφαιρικά, χάρη στις viral περιγραφές αγώνων. Ίσως με τη νέα του «μεταγραφή» ο «Ορφέας» καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και εντός γηπέδου στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Share it