Search

Με μια… διαφορετική προπόνηση μπήκε σε ρυθμούς Άρη η Ξάνθη! Το ευχαριστώ σε δύο Αντιδημάρχους Ξάνθης

Πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ περιλάμβανε η επόμενη μέρα του νικηφόρου αγώνα με 2-1 επί της ΑΕΛ, για την Ξάνθη Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το 2020 και με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΟΦΗ.

Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις στο κλειστό αθλητικό κέντρο της πόλης, το “Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ”, αφού ο πολύ δυνατός αέρας στα Πηγάδια ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο, με τους παίκτες της ομάδας να δείχνουν τις ικανότητες τους και στο μπάσκετ διασκεδάζοντας πολύ.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους δύο Αντιδήμαρχους, Φανουράκη και Μπεκήρογλου για την παραχώρηση του κλειστού. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “O ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τους Αντιδημάρχους Ξάνθης Φανουράκη Μανώλη και Μπεκήρογλου Σουά καθώς και το διοικητικό προσωπικό του Δήμου Ξάνθης για την άμεση τους ανταπόκριση στο αίτημα μας να διεξαχθεί η σημερινή προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ”. ”

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Κασά Καμαρά και Αριστοτέλης Καρασαλίδης και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσουν.

Share it