Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 14η αγ. στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Επιστροφή στην… κανονικότητα και στους τυπικούς αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της χώρας. Στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η πρεμιέρα για το νέο ημερολογιακό έτος πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο με δύο αναμετρήσεις (Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Θεολόγου 2-1, Πανσερραϊκός – Ηρακλής Ζυγού 2-0). Σήμερα Κυριακή θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, με τους εκπροσώπους της Θράκης, τον Άρη Αβάτου και την Ένωση Αλεξανδρούπολης να αγωνίζονται εντός. 

Ξεχωρίζει απ’ τις υπόλοιπες αναμετρήσεις το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Νέστου Χρυσούπολης και Πανδραμαϊκό, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η σερραϊκή σύγκρουση του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τη Δόξα Κάτω Καμήλας.

Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης

Με παιχνίδι καθοριστικού χαρακτήρα που διαθέτει και τοπικό χρώμα, υποδέχεται το 2020 ο Άρης Αβάτου. Αντίπαλος της ομάδας του Αλέκου Ξανθόπουλου ο Κεραυνός Πέρνης, που διαθέτει κάποιους θρακιώτες ποδοσφαιριστές και ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη (για την ακρίβεια μόλις 5 β.) και φυσικά οι γηπεδούχοι επιδιώκουν να την αυξήσουν και να αποκτήσουν μία διαφορά ασφαλείας απ’ την γραμμή σωτηρίας και ταυτόχρονα να συνεχίσουν το καλό σερί με το οποίο αποχαιρέτησαν το 2019. Απ’ την άλλη φυσικά ο Κεραυνός Πέρνης θα παραταχθεί με πρώτο στόχο να αποφύγει την ήττα και -γιατί όχι;- να μειώσει την διαφορά. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου καλούνται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, αν θέλουν ν ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα το 2020. Στην προσπάθεια τους αυτή θα είναι πλήρεις, ενώ θα έχουν και την ενίσχυση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, του Χρήστου Ζώτου.

Η σύνθεση του Άρη Αβάτου

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 

Μπορεί να μην έκλεισε ιδανικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος η Ένωση Αλεξανδρούπολης, αλλά το γενικό come back που πραγματοποίησε στα τελευταία παιχνίδια της επέτρεψε να προσεγγίσει τη γραμμή της σωτηρίας και έτσι απέχει πλέον μόλις έναν βαθμό απ’ αυτήν. Στην πρώτο παιχνίδι του νέου έτους οι γηπεδούχοι φιλοφοξούν να βραθούν για πρώτη φορά πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να κερδίσουν τον σημερινό αντίπαλό τους, τον ανανεωμένο Αετό Ορφανού, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση βολής (ακριβώς τριών βαθμών). Το έργο της ομάδας του Νίκου Ουσταμπασίδη δεν θα είναι εύκολο φυσικά, καθώς οι Καβαλιώτες έχουν ποιοτικό σύνολο, το οποίο μάλιστα ενίσχυσαν περαιτέρω με προσθήκες κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ προσελήφθη και νέος προπονητής, ο έμπειρος Δημήτρης Μαγκαφίνης. Απ’ την άλλη ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό η αποστολή που ανακοινώθηκε είναι μόλις 15μελής, αλλά σ’ αυτήν περιλαμβάνεται ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ, Σταύρος Μαυρομάτης, αλλά και ο πολύπειρος και ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Κομεσίδης.

Η αποστολή της Ένωσης Αλέαξανδρούπολης


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Σάββατο 4/1, Ώρα 15:00

Δημοτικών Σερρών: Πανσερραϊκός – Ηρακλής Ζυγού 2-0 (28′ πεν., 69′ Γκούρτσας) 

Διαιτητής: Νικόλας Σιουμπάρας(Δράμας)

Βοηθοί: Χασιώτης, Παστιάης(Δράμας)

Γήπεδο ΑΟΞάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Θεολόγου 2-1 (8′ Ζιγκολάρι, 26′ Τσέκος / 65′ Λάτας)

Διαιτητής: Παναγιώτης Σταφύλας(Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος(Έβρου), Δημητριάδης(Θράκης)

Κυριακή 5/1, Ώρα 15:00

Γήπεδο Φ. Κοσμάς: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Μιχάλης Ελευθεράκης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Σαββόγλου, Σπάρταλης(Ξάνθης)

Γήπεδο ΑΟΞάνθης: Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης

Διαιτητής: Θανάσης Λάπατας(Θράκης)

Βοηθοί: Δανδανίδης, Γαρδικιώτης(Θράκης)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Κάτω Καμήλας

Διαιτητής: Ανάργυρος Κατσίνης(Καβάλας)

Βοηθοί: Ζαχαριάς, Πετσινάκης(Καβάλας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Γιώργος Τακίδης(Κιλκίς)

Βοηθοί: Ζιγκερίδης, Χαραλαμπόπουλος(Κιλκίς)

Ρεπό: Κιλκισιακός

Share it