Search

Παπαδημητρίου: “Απαντάω στον… μεταφραστή Κούγια, την Ξάνθη θα τη σέβεστε”(+video)

Την απάντηση του στον Αλέξη Κούγια και στα όσα δήλωσε για την φιλοξενία και το μέλλον της Ξάνθης στην κατηγορία, έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της ξανθιώτικης ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σήμερα στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα, η Ξάνθη. Παρόλο που είχαμε αντίπαλο μας τον αέρα καταφέραμε και πήραμε το ματς, γιατί στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Αντίπαλος μας σήμερα ήταν ο αέρας και κανένας άλλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν μια νίκη μετά από ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα, είπαμε ότι θα αντιδράσουμε και αντιδράσαμε».

Για τις δηλώσεις του κ.Κούγια περί κακής φιλοξενίας:

«Το κ.Κούγια αν αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα ως ιδιοκτήτης, δεν θα τον σχολίαζα εκ θέσεως επειδή όμως είναι μεταφραστής απαντάω στον μεταφραστή της Λάρισας. Η φιλοξενία μας ήταν άψογη, είναι ανάλογη της φιλοξενίας που δεχόμαστε εμείς στην Λάρισα.

Βέβαια θα πρέπει να μας πληρώσει τα σπασμένα αποδυτήρια που άφησαν στο γήπεδο μας. Είναι λογικό όταν ασχολείσαι κάθε μέρα με την Ξάνθη με κείμενα, είναι φυσιολογικό ο κόσμος να τον βρίζει συνέχεια, αλλά ότι σπείρεις στη ζωή αυτό θα θερίσεις.

Μετά την σημερινή νίκη την Ξάνθη θα την σέβεστε, είναι μια ομάδα 31 χρόνια στην Α’ Εθνική. Αυτά που έχει πετύχει άλλοι τα ονειρεύονται για αυτό την πολεμάνε, αλλά την Ξάνθη αγωνιστικά και γενικότερα θα τη σέβεστε».

Σε ερώτηση για την δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι η Ξάνθη θα υποβιβαστεί αρκέστηκε να πει: «Καλό βράδυ».

https://www.facebook.com/xanthifc1967/videos/462502331034014/

Share it