Search

Νέες προκλήσεις Κούγια με χυδαίες εκφράσεις και επίθεση κατά Ξάνθης, Πανόπουλου και στελεχών της ομάδας!

Όσες ανακοινώσεις έβγαλε σε ένα ημίχρονο(3)! σε τόσες δηλώσεις προχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Αλέξης Κούγιας.

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη και τόνισε πως η ομάδα της Θράκης θα υποβιβαστεί λόγω πολυϊδιοκτησίας, ενώ χαρακτήρισε χυδαία την φιλοξενία της Ξάνθης και ειδικα απο αυτους Παπαδημητρίου και Τσαλίκη.

Βέβαια ο…μεταφραστής-ιδιοκτήτης της Λάρισας πήρε αποστωμοτική απάντηση τόσο απο τον Γιάννη Παπαδημητρίου(Δείτε ΕΔΩ ) όσο και απο τον Πρόεδρο του ΑΟΞ Αριστείδη Πιαλόγλου(Δείτε ΕΔΩ), ενώ όπως αποκάλυψε το Sportsaddict η ομάδα της Θεσσαλίας τα έκανε γυαλιά καρφιά στα αποδυτήρια του γηπέδου…

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ: 

«Χυδαία φιλοξενία. Ειδικά αυτός ο Τσαλίκης και ο Παπαδημητρίου είναι πρόκληση για το ποδόσφαιρο. Δύο άτομα που είναι υπάλληλοι πλέον, δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Ξάνθη. Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω με αυτό που συναντήσαμε σήμερα εδώ την διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, χωρίς μπάλες σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και με έναν διαιτητή, να μην έχει μπάλες και να έχει παιχτεί στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικό ποδόσφαιρο δέκα λεπτά από τα σαρανταπέντε, δεν είναι ποδόσφαιρο στην κυριολεξία. Εγώ στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ πίσω. Η Ξάνθη θα υποβιβαστεί. Έχει πολυιδιοκτησία, απαγορεύεται αυτό που υπάρχει στη Ξάνθη. Και αν αυτό το σκάνδαλο το θάψει ο οποιοσδήποτε θα είναι το μεγαλύτερο του ποδοσφαίρου. Η Ξάνθη έχει πουληθεί και πρέπει η ΕΕΑ να την υποβιβάσει. Το κακό είναι πως το πρόβλημα δεν είναι η Ξάνθη για εμάς. Το πρόβλημα είναι το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος χθες, αυτά που γίνονται για να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες για να μπουν στην εξάδα. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί στην εξάδα. Δεν πειράζει όμως. Χάσαμε τζάμπα τρεις βαθμούς και λυπάμαι γι’ αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τα φτιάξουμε όμως, σιγά-σιγά, αλλά θα τα φτιάξουμε»

Ενώ ακολούθως εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ Λάρισα όπου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη, αναφέροντας ότι το βρώμικο παρασκήνιο δεν θέλει την ομάδα της Λάρισας στην εξάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

«Δυστυχώς, στο σημερινό παιχνίδι ο άξιος γόνος του Τσαγκαράκη, του πρωτοπαλίκαρου του Θωμά, έκανε τα πάντα στο πρώτο ημίχρονο για να μας βάλει μες στα δίχτυα (μέχρι και τείχος στα 11 μέτρα τοποθέτησε σε ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή) και σφύριξε το πρώτο φάουλ υπέρ μας στο 18ο λεπτό, αφού προηγουμένως είχε δώσει ανάποδα όλα τα φάουλ υπέρ της Ξάνθης και στο δεύτερο ημίχρονο, ανεξαρτήτως του αδιανόητου για επαγγελματία ποδοσφαιριστή λάθους του Στάνκοβιτς στην αμέσως προηγούμενη φάση, έχει αγνοήσει την αγκωνιά στον Μπούστος, από όπου και ξεκίνησε η επίθεση της Ξάνθης στο πρώτο γκολ της ισοφαρίσεως.

Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο εξαφάνισαν τις μπάλες μαζί με τον Φωτιάδη από το γήπεδο, ώστε να μην παιχτεί συνολικά ούτε 15 λεπτά κανονικό ποδόσφαιρο (σε μία μόνο φάση αριστερά όπως επιτίθονταν η Ξάνθη περιμέναμε 5 λεπτά για να ξαναρχίσει το ματς), για να κρατήσουν στο τέλος αντί για 15 λεπτά καθυστερήσεις μόνο 5, όπου και πάλι στα 4 από αυτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Αποκλειστικός στόχος είναι η ΑΕΛ να μην μπει στην εξάδα, γιατί το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει στην εξάδα για ευνόητους λόγους που θα τους αντιληφθούν όλοι στα play off, αφού εκεί θα κριθεί το Πρωτάθλημα, τον Ατρόμητο, τον αγαπημένο των Ελλήνων διαιτητών και πρωταθλητή των πέναλτι διαχρονικά είτε ως Χαλκηδόνα είτε ως Ατρόμητο, τον χωρίς δικούς του φιλάθλους, αγαπημένο των ξένων οπαδών, φιλόξενο Βόλο του φιλάθλου και ιδιοκτήτου του 1,5% των μετοχών Αχιλλέα Μπέου και την Ξάνθη, που έχει ιδιοκτήτη αυτόν με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα πουκάμισα και που κονόμησε τα 10 εκατομμύρια μαζί με τον κουμπάρο Πολυχρόνη, πουλώντας ένα ξενοδοχείο που δεν έχει νοικιάσει ποτέ ούτε ένα δωμάτιο.

Εμείς όμως θα τους χαλάσουμε τη συνταγή και θα το δουν τις επόμενες 9 αγωνιστικές».

Τέλος συνέχισε την αντιπαράθεση του με τους ιθύνοντες της Ξάνθης με μια άκρως προκλητική και προσβλητική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Διάβασα την εμετική δήλωση της διαχρονικής φιλιππινέζας, αυτής της αντρούκλας με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα πουκάμισα, του Χρήστου Πανόπουλου, αυτού που μου έστελνε τα μισθωμένα ελικόπτερα στη Νάξο για να τον σώσω, τότε που βγήκαν οι κασέτες με τον διαιτητή Κορκοβίρη, όταν έριξε ο «τίμιος» αυτός ιδιοκτήτης τον Πανιώνιο για να σωθεί η «τίμια» Ξάνθη.

Γνωρίζω ότι την ανακοίνωση την έγραψε αυτή η αντρούκλα ο Χρήστος Πανόπουλος, η φιλιππινέζα πλέον του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Καλπατζίδη (αυτό το γκαρσόνι των Γιαννιτσών κατάφερε να κάνει φιλιππινέζα του τον Πανόπουλο και φιλιππινέζα της φιλιππινέζας την αντρούκλα Πιαλόγλου).

Αυτό που έγραψε ο Πιαλόγλου σήμερα και που δείχνει τη χυδαιότητα και την πραγματική προσωπικότητα του Χρήστου Πανόπούλου (δεν θέλω να πιστέψω ότι συμμετείχε αυτός που βάφτισε το γιο μου, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης) περιμένω να μου τα πει προσωπικά, face to face όπως συνηθίζει να λέει και η Χρηστάρα, στο επόμενο συμβούλιο της Super League, εάν βεβαίως μέχρι τότε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει υποβιβάσει την Ξάνθη.

Ένα μπορώ να σας επιβεβαιώσω και μόνο:

Η πιο βρώμικη διαχρονικά ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδος, η ομάδα παράσιτο χωρίς οπαδούς, με τον πιο βρώμικο ιδιοκτήτη (ας διαλέξουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, ο Καλπατζίδης ο ανιψιός του Ιβάν ή αυτός που φορά κόκκινα παντελόνια εκεί που δεν τον βλέπουν) θα υποβιβαστεί, γιατί αυτό προβλέπουν οι Κανονισμοί και οι Νόμοι κι εγώ θα είμαι εκεί στις 10 Ιανουαρίου για να κάνω κύρια παρέμβαση.

Για τα υπόλοιπα της ανακοινώσεως, ειδικά τα περί «Σουζάνας» και για το ποιοι είναι πραγματικά οι Πανόπουλος και Συγγελίδης, παραπέμπω στα όσα έχει πει γι αυτούς, για το ήθος και την τιμιότητα τους, αλλά και για τις κακές συνήθειες τους, η κυρία Μιλένα Αποστολάκη.

Αν θέλετε να το χοντρύνουμε, το χοντραίνουμε κι άλλο…

Ντροπή σας σιχάματα, αλλά ειδικά εγώ δεν σας βλέπω και δεν σας ακούω καθόλου, γιατί ό,τι έχω το έφτιαξα μόνος μου κι εσείς αφού ξεσκίσατε ό,τι σας άφησαν οι άξιοι πατέρες σας (ο ένας ο Χρηστάρας από αντιπρόσωπος κατάντησε να πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα), για να πάρετε 10 εκατομμύρια μαύρα στην Κύπρο, καταντήσατε φιλιππινέζες ενός γκαρσονιού από τα Γιαννιτσά και δεν έχετε ούτε το θάρρος να βγείτε και να κάνετε μια προσωπική αντιπαράθεση και βάζετε μπροστά να κάνει τη βρώμικη δουλειά την κακομοίρα τη φιλιππινέζα τον Πιαλόγλου, λες και είναι αυτοφωράκιας.

Υ.Γ. Εάν δεν σας μαζέψει ο Ιβάν, για να πάρετε και τα υπόλοιπα, θα βγάλω στη φόρα και τα υπόλοιπα με τον συνεταίρο του Πολυχρόνη τον Γιάννη τον Αυδή στα Γιάννενα για κάτι ακίνητα στη Θεσσαλονίκη και για κάτι συμβόλαια που έγιναν στις 27/2/2015.

Ντροπή σας ρε αδερφούλες!

Αλλά όταν έχεις μεγαλώσει μέσα σε αδερφές στο Λουγκάνο τέτοια αδερφίστικη συμπεριφορά θα έχεις…

Τέτοιες ανακοινώσεις μόνο σιχαμένες αδερφές βγάζουν!

Υ.Γ.2 Πολυχρόνη θα σου δώσω ένα μήνυμα:
Η αντρική αξιοπρέπεια του Γιάννη του Κουρτάκη και η δική μου, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρά το ότι αυτό που κάνατε σήμερα στις δικές μας γειτονιές φτάνει μέχρι το θάνατο, δεν μου επιτρέπει να δημοσιοποιήσω τι τους έχεις αποκαλύψει για την αγοραπωλησία της Ξάνθης.
Ντροπή σου ρε σίχαμα…”

Share it