Search

Photos: Ποδαρικό με το δεξί στο 2020 για τον Ορφέα Ξάνθης με νίκη επί της Δόξας Θεολόγου

Ιδανικά ξεκίνησε της υποχρεώσεις του για το 2020 ο Ορφέας Ξάνθης που όπως και στον πρώτο γύρο στην Θάσο κατάφερε να επικρατήσει της Δόξας Θεολόγου στην Ξάνθη αυτή την φορά επικρατώντας με 2-1.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έδειξε απο τα πρώτα κιόλας λεπτά πως ήταν αποφασισμένη για τη νίκη, και μόλις στο 2′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν μετά απο ανατροπή του Μελισσόπουλου απο τον Νιζάμη ο μέσος του Ορφέα κέρδισε πέναλτι, παράβαση που ανέλαβε την εκτέλεση ο ίδιος όμως ο Αγραφιώτης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνιά και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε κρατώντας το μηδέν.

Η πίεση του Ορφέα απέδωσε καρπούς στο 8′ όταν ο Ζιγκολάρι βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας της Δόξας και με δυνατό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Αγραφιώτη για το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους ξανθιώτες να έχουν τον έλεγχο αλλά χωρίς να δημιουργούν φάσεις και για δεύτερο γκολ. Κάτι που πάντως κατάφερε στο 26′ μετά απο υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Θωμά Τσέκου που έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ξεκίνημα του 45λεποτυ δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε μια και το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό. Τα “αίματα” άναψαν στο 65′ όταν μετά απο δυνατό σουτ ο Λάτα κατάφερε να ξαναβάλει στο ματς την Δόξα μειώνοντας σε 2-1. Η απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας ήρθε δέκα λεπτά αργότερα όμως το δυνατό σουτ του Μαυρόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Αγραφιώτης.

Στο 85′ η ομάδα της Ξάνθης είχε νέα μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα διπλή, όταν μετά απο γύρισμα του Κουκουρίγκου ο Αγραφιώτης σταμάτησε εις διπλούν την προσπάθεια του Κώστα Ξαντινίδη, που ήταν και η τελευταία του αγώνα με το τελευταίο σφύριγμα του Εβρίτη ρέφερι να βρίσκει έστω και με άγχος στο φινάλε νικητές τους ξανθιώτες

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ορφέα που έφτασε τους 12 βαθμούς και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και το δύσκολο έντος έδρας ματς με το Νέστο που ακολουθεί. Απο την άλλη η Δόξα παρέμεινε στην τελευταία θέση με  2 βαθμούς και στρέφει την προσοχή της στο επόμενο ματς με τον Απόλλων Παραλιμνίου στην Θάσο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφύλας της ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τους Τερζόπουλο(Έβρου) και Δημητριάδη (Θράκης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Βουλγαρίδης(74′ Ξαντινίδης), Χασάνογλου, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Τσέκος(46′ Σουκρήογλου), Μελισσόπουλος(46′ Κουκουρίγκος), Χαλίλ Ιμπράμ, Ζιγκολάρι

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ: Αγραφιώτης, Μουλάι, Νιζάμης, Χατζηγεωργίου, Ζιούλης, Μπλάτζιος, Μπουζίντι, Παπαδόπουλος, Λάτα, Αλωπούδης. Λαζαρίδης(60′ Ανθουλάκης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it