Search

Photos: Κοπή πίτας με βραβεύσεις στον ΟΦΘΑ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη 02 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν αθλητές μας, που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις κατά την κολυμβητική περίοδο 2018–2019 εντός και εκτός συνόρων, εκπροσωπώντας τόσο τον Ο.Φ.Θ.Α όσο και την χώρα μας κολυμπώντας με την ομάδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μεταξύ αυτών, σε εθνικό επίπεδο αναδείχθηκαν, ως καλύτερος κολυμβητής για το 2019 ο Ανάργυρος Τυλιγαδάς και ως καλύτερη κολυμβήτρια η Όλγα Δήμητρα Στούρα.

Για τις διεθνείς τους διακρίσεις κολυμπώντας με το Εθνόσημο, βραβεύτηκαν οι κολυμβητές:
Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης για τα 3 χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ και για το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο.
Δημήτριος Καρυπίδης για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ
Όλγα Δήμητρα Στούρα για το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ100 Μ. Ομαδική στην Πολυεθνή συνάντηση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Τυχεροί της βραδιάς οι αθλητές Σωτηριάδης Χαράλαμπος (τμήμα τεχνικής κολύμβησης), Πεχλιβανίδης Γιώργος (προαγωνιστικό) και Θωμαίδης Μάριος (μικρή πισίνα). Ευχόμαστε στους τυχερούς αλλά και σε όλους τους αθλητές Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά, υγεία, καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής τους και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας πατέρας Κεσκίνης Δημήτριος, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημοσχάκης Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Βουρδόλης Θεόδωρος, η δημοτική σύμβουλος κα. Μουλατζίδου Λαζαρίδου Δροσιά, η πρόεδρος του Ο.Φ.Θ.Α και μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κα. Ρουσσίδου Χριστίνα, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, μέλη του κολυμβητικού και ιστιοπλοϊκού τμήματος, προπονητικό επιτελείο, αθλητές όλων των τμημάτων, γονείς, φίλοι και πολλοί άλλοι.

Τέλος, το Δ.Σ του Ο.Φ.Θ.Α ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών/τριών που συμπαραστέκονται, ενθαρρύνουν και εμψυχώνουν τα παιδιά στην καθημερινή τους προσπάθεια. Ευχαριστεί, συνάμα, και όλους τους φίλους του Ομίλου και τους χορηγούς που μας υποστηρίζουν με κάθε τρόπο.

Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ

Share it