Search

Με στόχο να ξεκινήσει το 2020 όπως τελείωσε το ’19 ο Άρης Αβάτου!

Με στόχο να συνεχίσει το εντυπωσιακό του σερί υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Κεραυνό Πέρνης ο Άρης Αβάτου.

Η ομάδα του Αλέκου Ξανθόπουλο που τελείωσε το 2019 με ένα σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα, 3 νίκες και 1 ισοπαλία, καταφέρνωντας να πάρει βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής φτάνοντας τους 19 βαθμούς. Βέβαια για να έχουν αντίκρισμα και να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει ψηλά στόχος είναι να δοθεί συνέχεια και απεναντι στον Κεραυνό που έχει 14 βαθμούς.

Σε αυτό το ματς πάντως η ομάδα της Ξάνθης θα έχει και αρκετές απουσίες, με τους Κούτρα, Ταχτσίδη, Βαφειάδη και Ευθυμιάδη να είναι εκτός αποστολής. Αντιθέτως επιστρέφει ο Βελή Χακάν που έλειψε στο ματς με Ένωση ενώ στην αποστολή θα είναι και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χρήστος Ζώτος.

Η αποστολή  της ξανθιώτικης ομάδας απαρτίζεται απο τους: Μουστάκη, Νομικό, Μουαρέμογλου, Μπουνταγκίδη, Παυλίδη, Σαρηγιαννίδη, Ζοσιμίδη, Μπουλούτ, Μίλλερ, Καλαϊτζίδη, Χατζηπαπά, Χριστοφορίδη, Λαφάρα, Κρασώνη, Γκέκα, Ψεμματά,Τσάπαρη, Αλεξιάδη, Βελή Χακάν και Ζώτο

 

Share it