Search

Με Λίβερπουλ & Ζαλγκίρις στο νέο έτος

Μια αναμέτρηση για την Πρέμιερ Λιγκ και πλήρης αγωνιστική στην Ευρωλίγκα συνθέτουν το αποψινό πρόγραμμα. Στο πρώτο κείμενο για το νέο έτος, θα επιλέξουμε ένα σημείο από το παιχνίδι της Λίβερπουλ, καθώς και μια νίκη γηπεδούχου από την Ευρωλίγκα.

Λίβερπουλ – Σέφιλντ

Τα νούμερα παύουν να ισχύουν όταν μιλάμε για αυτή την Λίβερπουλ. Μετράει 50 σερί εντός αήττητη (40-10-0), ενώ δεν έχει χάσει στα 36 τελευταία στο πρωτάθλημα (εντός-εκτός), μετρώντας συνολικά 31 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Δίχως να πιάσει τρομερή απόδοση, επιβλήθηκε της Γουλβς με 1-0 χάριν σε ένα τέρμα που σημειώθηκε στο 42ο λεπτό. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία τέσσερα, και αν το καταφέρει και σήμερα το μηδέν παθητικό, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του 2007. Η Σέφιλντ δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι καλό στην έδρα τη Σίτι, χάνοντας με σκορ 2-0. Διαμαρτύρεται για το πρώτο τέρμα και έχει και δίκιο. Το φαβορί απόψε είναι σαφώς η ομάδα του Κλοπ, η οποία δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα να κερδίσει. Η χαμηλή απόδοση του άσου αποκτά μας ωθεί στα γκολ και στο 2.32 του Over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο. 

Ζαλγκίρις – Μακάμπι

Σταμάτησε το αρνητικό σερί της Ζαλγκίρις στις εννέα ήττες, επικρατώντας της Μπάγερν στο Μόναχο. Παραμένει μεν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως ελπίζει πως η νίκη της περασμένης αγωνιστικής θα της αλλάξει το ηθικό. Από την άλλη, η Μακάμπι θα έχει δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή, με τον κόουτς Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει και πάλι σε μια τετράδα βασικών παικτών. Η απόκλιση στις αποδόσεις είναι μεγάλη, με τον άσο να προσφέρεται από το 1.86 έως και το 1.97, με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να έχει και την παράδοση υπέρ της (4 νίκες στα τελευταία 5). Άσος λοιπόν στο 1.97. 

Πλήρης οδηγός για την interwetten από το bookmakers.gr

Share it