Search

Βαγγέλης Γραμμένος: «Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος δήλωσε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει αγωνιστική στη Super League αυτό το σαββατοκύριακο.

Μετά το τέλος της κρίσιμης συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι πλέον αναμένεται η απόφαση των διαιτητών σε αυτά που τους προτάθηκαν για να ξεκαθαριστεί αν θα διεξαχθεί ή όχι η 17η αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο.

Δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης έκανε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως τελικά η αγωνιστική θα λάβει χώρα κανονικά, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αναμένει πλέον την απάντηση των διαιτητών, οι οποίοι και θα αποφασίσουν άμεσα για το τι θα πράξουν.

«Έγινε μια πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση. Ειπώθηκαν αρκετά πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει. Σεβόμενος την επικοινωνία των διαιτητών δεν θέλω να προκαταβάλω κάτι άλλο και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Σέβομαι απόλυτα τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν όλοι οι διαιτητές της Super League», σχολίασε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Remaining Time-0:17
Fullscreen
Unmute

Share it