Search

Σέντρα πάση θυσία ακόμα και με ξένους διαιτητές αποφάσισε η Super League!

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η σύσκεψη του Δ.Σ. της Super League με βασικό θέμα συζήτησης την αποχή των διαιτητών από τους αγώνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ των μελών πως το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει άμεσα.

Όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που παρευρέθηκαν στο Δ.Σ., δεν έδωσαν το παρών Ολυμπιακός και Λαμία, στάθηκαν τόσο στις ρήτρες που υπάρχουν με τα τηλεοπτικά κανάλια, όσο και στο γεμάτο καλεντάρι των ομάδων μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Έτσι, σαν πρώτο βήμα αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή, αποτελούμενη από τους Λυσάνδρου, Πουρσανίδη και Μποροβήλο και υπάρξει συνάντηση με την ΚΕΔ, για να προσπαθήσει να βρει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την απόφαση των διαιτητών για αποχή. Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι διαιτητές δήλωσαν ομαδικά κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου, ώστε να μην μπορεί η ΚΕΔ να τους ορίσει.

Το plan B που τέθηκε στο τραπέζι αφορά τον ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα ματς. Ούτως ή άλλως θα ερχόταν ξένος διαιτητής για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και έπεσε στο τραπέζι η ιδέα, στο ακραίο σενάριο που δεν βρεθεί λύση με τους Έλληνες διαιτητές, να σφυρίξουν σε όλα τα ματς της 17ης αγωνιστικής ξένοι.

Share it