Search

Ο γεμάτος απολογισμος της Ασπίδας Ξάνθης απο το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων!

Με πλούσιες εμπειρίες επιστρέφει απο τις Σέρρες και το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων VOREIA BEER, το οποίο διοργάνωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού το τμήμα Κορασίδων της Ασπίδας Ξάνθης.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων VOREIA BEER, το οποίο διοργάνωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και το Δήμο Ζίχνης. Στο τουρνουά έλαβε μέρος και η ομάδα κορασίδων της Ασπίδας Ξάνθης, σε μία συνάντηση αθλητριών από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας. όπου συμμετείχαν κορίτσια γεννηθέντα το 2004/2005.
➡️Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι εξής ομάδες:
Πανιώνιος , ΠΑΟΚ, Άρης, Κρόνος Γέρακα, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Άνδρος, Πιερικός, Ασπίδα Ξάνθης, Αστέρας Καβάλας και Ορφέας Ν.Σκοπού.

⛹️‍♀️Τριακόσιες και πλέον αθλήτριες και συνοδοί κατέκλυσαν 4 ημέρες το κλειστό του Νέου Σκοπού και της Νέας Ζίχνης προσφέροντας και φέτος δυνατές συγκινήσεις.

🏀Αναλυτικά τα παιχνίδια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ:
Ασπίδα Ξάνθης-Κρόνος Αγίου Δημητρίου 49-56
Ασπίδα Ξάνθης (2005)-ΠΑΟΚ (2005) 54-30
Ασπίδα Ξάνθης-Πανιώνιος 43-50
Ασπίδα Ξάνθης-Κρόνος Γέρακα 60-68

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι αθλήτριες του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Ορφέα Νέου Σκοπού για τη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του τουρνουά και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Share it