Search

Τρίτη θέση για τις Αμαζόνες στο χριστουγεννιάτικο διεθνές τουρνουά του Βόλου

Την Τριτη θεση κατεκτησε ο Α.Ο.Αμαζονες Μαιστρου Αλεξανδρουπολης στο 1ο International Christmas volleyball tournament που πραγματοποιηθηκε στο πανεμορφο χριστουγεννιατικο Βολο.

Στην τελευταια μερα του τουρνουα οι Αμαζονες μας εχασαν δυσκολα 2-0 σετ (25-23, 27-25) στον 2ο ημιτελικο απο την ισχυρη Maritsa Plovdiv και επαιξαν το ιδιο απογευμα στο μικρο τελικο απεναντι στην ιστορικη ομαδα της Α.Ε.Κ. Μετα απο ενα δυσκολο και συναρπαστικο αγωνα οι Αμαζονες μας κατεκτησαν τη νικη με 3-1 σετ (13-25, 25-22, 25-11, 27-25) και το Χαλκινο μεταλλιο στο τουρνουα.

Στον τελικο που ακολουθησε ο ισχυρος ΑΙΑΣ Ευοσμου κατεκτησε αξια την νικη απεναντι στην Maritsa Plovdiv και την πρωτη θεση του τουρνουα, μετα απο ενα υψηλης ποιοτητας αγωνα, με 3-1 σετ.

Οι απονομες που ακολουθησαν παρα το προχωρημενο της ωρας, εγιναν μεσα σε κλιμα χαρας και ευφοριας με τη συμμετοχη ολων των αθλητριων των ομαδων που ελαβαν μερος στο τουρνουα.

Η Προεδρος των Αμαζονων, κ.Τσελιγκοπουλου Δεσποινα εκπροσωπωντας το Δ.Σ. της ομαδας, προς ενδειξη ευγνωμοσυνης για τη φιλοξενεια προσεφερε στους διοργανωτες και σε ολες τις αποστολες τα αναμνηστικα δωρα που ετοιμαστηκαν για τη διοργανωση (λαβαρο, αναμνηστικο της πολης και δειγμα του ξακουστου ελαιολαδου Μακρης-Εβρου απο το προτυπο ελαιοτριβειο Konos Hill).

Οι Αμαζονες σας ευχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Share it