Search

Επιστροφή Κυριζάκη «ψήνει» ο Εθνικός!

Με οικογενειακό φιλικό αποχαιρέτισαν το 2019 στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Σε αυτό αναμετρήθηκαν η πρώτη και η δεύτερη ομάδα, στις οποίες και τέθηκαν αντιμέτωποι τα ξαδέρφια Κυριζάκη που απεικονίζονται και στην παραπάνω φωτογραφία. Ο Μάριος (αριστερά) αγωνίζεται στην Β’ ομάδα του Εθνικού και ο Γιώργος (δεξία) στον Οδυσσέα Αυλιωτών όπου και αποτελεί σημαντικό «γρανάζι» στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας.

Η είδηση βέβαια είναι πως ο Εθνικός ετοιμάζει την επιστροφή του Γιώργου Κυριζάκη. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν ο «Κύρι» να φοράει και πάλι τη φανέλα της ομάδας που αγαπάει και στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ενώ αγωνίστηκε με αυτήν και στη Γ’ Εθνική, από τη σεζόν 2020-21, δηλαδή από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, η σελίδα «Φίλοι Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης» στο Facebook αναφέρει «Το 2019 φεύγει και σήμερα έγινε το τελευταίο φιλικό διπλό ανάμεσα στην Α και την Β ομάδα μας όπου είδαμε όμορφο ποδόσφαιρο με ωραία γκoλ και από τις δύο ομάδες μας. Δοκιμάστηκε και ένας παίχτης και άφησε καλές εντυπώσεις… Ευχόμαστε για το νέο έτος 2020 υγεία σε όλο τον κόσμο!». Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κυριζάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα «Περίμενα πολλά χρόνια για αυτήν την φωτογραφία… Είσαι εδώ και εσύ γιατί αγαπάς αυτό το γήπεδο όπως όλη η οικογένεια… #1927#»

Share it