Search

Τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή των σκόρερ της Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης! Οι τοπ σκόρερ και το τριψήφιο νούμερο μετά απο 7 αγωνιστικές!!!

Πέρα απο την βαθμολογία όπου δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα μεγάλη μάχη έχουμε και στους σκόρερ στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε μια κατηγορία που μετά απο 7 αγωνιστικές και παρότι μετέχουν σε αυτή μόλις 8 ομάδες έχουμε αισίως 103 γκολ εκ των οποίων τα 3 αυτογκόλ. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή όπου έκαστος έχουν σημειώσει απο 5 γκολ, χωρίς πάντως να έχουν μεγάλη διαφορά απο τους διώκτες τους, με 3 παίκτες να ακολουθούν στα 4 τέρματα, ενώ  3 γκολ έχουν πετύχει 7 ποδοσφαιριστές.

Την κούρσα οδηγούν ο Αλή Ογλού Τουντάζι του Φίλιππου Δροσερού Β’, ο Τουνάι Σουλεϊμάν του Κεραυνού ενώ διπλή παρουσία έχει στην κορυφή ο Εθνικος Κιμμερίων με τους Τζοσκούν Κιοσέ και Μπερμπίν Μπουδούρ. Να σημειώσουμε πως Δροσερό και Κιμμέρια διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 21 τέρματα αμφότεροι, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ Κυψέλης με 18 και το Κατράμο με 14, την πρώτη πεντάδα κλείνουν τα Μάγγανα με 11 τέρματα. Σε μονοψήφιο νούμερο σκοραρίσματος βρίσκονται οι Ραιδεστός, Κύρνος και Κοτύλη, με την περίπτωση του Ραιδεστού να μας δίνει και ένα ενδιαφέρον στοιχείο μια και η ομάδα μπορεί να έχει πετύχει 7 τέρματα ωστόσο διαθέτει δύο παίκτες στην πρώτη 14αδα των σκορερ μια και ο Μαρίνος Ψωμάς και ο Κωνσταντίνος Λώλης έχουν πετύχει όλα τα γκολ της ομάδας τους

Αναλυτικά οι 14 τοπ σκόρερ της κατηγορίας που έχουν σκοράρει τα 53 απο τα συνολικά 103 γκολ:

5 γκολ: Αλήογλου Τουντζάι(Φίλιππος Δροσερού), Μπουδούρ Μπερμπίν, Κιοσέ Τζοσκούν(Εθνικός Κιμμερίων), Τουνάι Σουλεϊμάν(Κεραυνός Π. Κατραμίου)

4 γκολ: Βαγγέλης Καραγιαννίδης(ΑΕΚ Κυψέλης), Γιώργος Σαμπανίδης(Νέα Θύελλα Μαγγάνων), Μαρίνος Ψωμάς(ΑΠΟΞ Ραιδεστός)

3 γκολ: Αλήογλου Νετζίπ(Φίλιππος Δροσερού), Αλή Δουρμούς, Εμρέ Κουρού(Εθνικός Κιμμερίων) Αλέξης Τογγουλίδης(ΑΕΚ Κυψέλης), Γιάννης Πουτακίδης, Γιώργος Μπάτζιος(Νέα Θύελλα Μαγγάνων), Κωνσταντίνος Λώλης(ΑΠΟΞ Ραιδεστός)

 

Share it