Search

Τα δεδομένα με το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για Μάνταλο, το ηγεμονικό συμβόλαιο και η στάση Μελισσανίδη!

Ο Πέτρος Μάνταλος προέκυψε εσχάτως ως το πιο hot όνομα προς πώληση στην ΑΕΚ.

Για τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα η Αλ Ουάχντα, του Μανόλο Χιμένεθ. Και όχι απλά ενδιαφέρεται, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, προ εβδομάδας τα είπαν άνθρωποι της ομάδας με τον captain της Ενωσης. Ο Πέτρος Μάνταλος μάλιστα έχει μιλήσει στην ΑΕΚ για το 1 εκατ.ευρώ συμβόλαιο που υπάρχει στα… πόδια του. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν ένα ποσό 5-6 εκατ.ευρώ για να δείξουν θετική διάθεση για πώληση.

Ο Ιλια Ιβιτς δεν δείχνει αρνητικός σε πώληση του Μάνταλου. Κάθε άλλο. Το ίδιο και ο αρχηγός της ΑΕΚ που δεν κλείνει την πόρτα, μιας και στην Ενωση από το 2014 οπότε και ήρθε (αγοράστηκε από το 2013) ίσως να θεωρεί ότι έκλεισε τον κύκλο του. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο. Δηλαδή, στην απόκτηση στόπερ, χαφ και εξτρέμ και στις επόμενες ενόψει καλοκαιριού.

Ο Μελισσανίδης και ο Μάνταλος

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως είναι πάντα υπέρ της παραμονής του Μάνταλου. Θεωρεί και ιδανικό σκηνικό να μπει στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ με τον ίδιο αρχηγό που επέστρεψε στην Α’ εθνική το 2015, με αυτόν κατέκτησε το Κύπελλο το 2016, με αυτό το Πρωτάθλημα το 2018 και με αυτόν συμμετείχε στους ομίλους του Champions League. Η στάση του τώρα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Διότι οι καλά γνωρίζοντες της υπόθεσης, θεωρούν ότι είναι ο άνθρωπος-κλειδί για να φύγει ο Μάνταλος ή για να μείνει captain στην ΑΕΚ.

Share it