Search

Κεπεσίδου: «Στόχος το εξωτερικό, πρώτα όμως οι σπουδές μου»

Μόλις 2 χρυσά μετάλλια σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ενηλίκων έχει κατακτήσει η Ελλάδα σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, με το πρώτο να είναι της Εθνικής Γυναικών Πόλο το 2011 και το δεύτερο της Εθνικής Γυναικών Beach Handball το 2018.

Η Μάγδα Κεπεσίδου ήταν εκεί, όταν ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου και δεν κατέκτησε μόνο το τρόπαιο, αλλά αναδείχθηκε και καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης. Σίγουρα η καλύτερη στιγμή της στη μέχρι τώρα καριέρα της, έχοντας ήδη 5 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 2 τίτλους MVP Πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου που έχει πανηγυρίσει με την Νέα Ιωνία.

Η 22χρονη τερματοφύλακας ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το άθλημα από την γενέτειρά της, την Αλεξανδρούπολη και το 2012 αποφάσισε να αγωνιστεί στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου και πηγαινοερχόταν με την μητέρα της. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στη Νέα Ιωνία, στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα τελειώνει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα, αφού πρώτα ξεκίνησε να φοιτά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά προτίμησε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον κλάδο του αθλητισμού.

Η διεθνής αθλήτρια μίλησε στο e-handball.gr για τη μοναδική εμπειρία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν, την προοπτική του εξωτερικού, το μέλλον της και τους στόχους της.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μάγδας Κεπεσίδου στο e-handball.gr και την Φωτεινή Κρεμαστιώτη ΕΔΩ.

Share it