Search

Το εντυπωσιακό πρώτο μισό του “αναγεννημένου” Κοτόπουλου που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ξάνθης!

Μετράμε αντίστροφα  για να αποχαιρετήσουμε το 2019, μια χρονιά που στο δεύτερο μισό της αναμφίβολα στο τοπικό της Ξάνθης είχε έναν πρωταγωνιστή, και αυτός δεν είναι άλλος απο τον επιθετικό της Αναγέννησης Θαλασσιάς, Πάρη Κοτόπουλο.

Ο πρώην φορ του Άρη Αβάτου που εξέπληξε τους πάντες με την απόφαση του το καλοκαίρι να αποχωρήσει απο τον Άρη Αβάτου και να φορέσει την φανέλα της Αναγέννησης, έκανε ένα φανταστικό πρώτο μισό της σεζόν όντας μάλιστα πρώτος σκόρερ τόσο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας όσο και στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Κοτόπουλος έχει καταφέρει ήδη να σημειώσει συνολικά 30 γκολ, εκ των οποίων 20 στο πρωτάθλημα και 10 στο Κύπελλο, απο τα συνολικά 68 που έχει σημειώσει η ομάδα του σε όλες της διοργανώσεις(47 στο πρωτάθλημα, και στο 21 Κύπελλο). Και αν στο Κύπελλο η Αναγέννηση έμεινε εκτός ημιτελικών απο τον Ορφέα στο πρωτάθλημα η ομάδα της Θαλασσιάς προελαύνει ως πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα έχοντας 13/13.

Το φινάλε του 2019 βρίσκει “αναγεννημένο” τον Κοτόπουλο στην Θαλασσιά και σίγουρα οι φιλοδοξίες είναι ιδιαίτερα υψηλές και στο 2020 , οπού μάλιστα αν συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό θα μπορέσει να φτάσει σε ιστορικό αριθμό τερμάτων που δεν είναι άλλος απο το 40+ που είναι ο μεγάλος του στόχος μαζί φυσικά με τον υψηλότερο να βοηθήσει την ομάδα του στο ιστορικό πρώτο της πρωτάθλημα.

Share it