Search

Πρωταθλητής χειμώνα σε Β’ Εθνική και Α’ τοπικό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Πρωταθλητές Χειμώνα τόσο σε Β’ Εθνική όσο και σε Α’ τοπικό αναδείχθηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η νεανική ομάδα (Κίμωνας Μητκας, Νικηφόρος Μύρος,  Γιάννης Πιστόλας) που παρέταξε ο προπονητής Ανδρέας Νικολακάκης ήταν η ίδια που κατέκτησε τον Απρίλιο το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ομαδικό παίδων στο ίδιο γήπεδο αυτό της Φλώρινας. Οι μικροί αλλά πλέον έμπειροι, σοβαροί και ψημένοι στα δύσκολα υπερασπίστηκαν το υπέρ τους 4-2 σκορ του πρώτου αγώνα απέναντι στον Ιάσωνα Βόλου στο ντέρμπι κορυφής και λίγο έλειψε μάλιστα να ζευγαρώσουν και τις νίκες απέναντι του καθώς ηττήθηκαν οριακά με 4-3 αλλά απολαμβάνουν την κορυφή αφού κατάφεραν να επικρατήσουν της ΧΑΝΘ και με 11 νίκες και μόλις μία ήττα βρίσκονται στην πρώτη θέση της Β’ Εθνικής έξι στροφές πριν το φινάλε.

Το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη η έτερη ομάδα στο Α’ τοπικό επικράτησε του ΟΕΑ και του ΑΕΤΟΥ Θεσ/νίκης και πρόσθεσε ακόμα 4 βαθμούς στη συλλογή της και απολαμβάνει και αυτή πλέον τη μοναξιά της κορυφής. Στα δύο αυτά ματς παρατάχθηκε με τους (13χρονους!!!) Γιώργο Κάλλια, Βαγγέλη Δερνεξή και με τους αθλητές – προπονητές του συλλόγου Ανδρέα Νικολακάκη και Άγγελο Τσίμα.

Τους αγώνες είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης και ο πρόεδρος του συλλόγου Αυγερινός Μεσινέζης.

Share it