Search

Οι «Λύκοι», η… αλεπού και το 3.42

Όταν επιλέγεις να αναλύσεις αγώνα της Σούπερ Λιγκ και γενικότερα ελληνικού πρωταθλήματος, τότε πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να στεναχωρήσεις κάποιον αναγνώστη, ιδιαίτερα όταν ψάχνεις μεγάλη απόδοση και θα κοντράρεις κάποιον «ισχυρό», που ενδεχομένως υποστηρίζει.

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Δε θα έπρεπε να ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς εδώ μιλάμε για στοίχημα, αναλύοντας δεδομένα. Οπότε αν κάποιος το βλέπει οπαδικά, θα παρακαλούσα να σταματήσει εδώ την ανάγνωση.

Μάθε τα πάντα εδώ για το blackjack

Δεν θα πλατειάσω άλλο, πέρασε και η ώρα άλλωστε. Τις λεπτομέρειες του αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης μπορείτε να τις διαβάσετε στην επιμέρους ανάλυση του Λάμπρου Γκαραγκάνη. Εδώ θα γράψω τα στοιχεία που με κάνουν να επιλέξω το διπλό. Το πρώτο είναι οι δύο απουσίες των τιμωρημένων Σένκεφελντ, Γιόχανσον, που θα έχουν οι «πράσινοι», τη στιγμή που στα κενά που δημιουργούνται, θα πέσουν πάνω οι Γκάμα και Ιντέγε, που πέτυχαν από δύο γκολ στο προηγούμενο ματς (4-0 επί του Βόλου). Ο Άρης μου άρεσε σε όποια εκτός έδρας παιχνίδια τον είδα και έχει σταθεί σε έδρες ισχυρών, όπως του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ματς στα οποία έχασε τη νίκη στις λεπτομέρειες. Θα παραταχθεί πλήρης, οπότε κι εγώ θα πάρω το ρίσκο, στο «ξερό» διπλό.

Share it