Search

Με σκόρερ τον Μελισσόπουλο η νίκη της Καβάλας επί Ολυμπιακού Βόλου με ξεχωριστή αφιέρωση!

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Καβάλα που επικράτησε στο “Ανθή Καραγιάννη” του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 και τον έπιασε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας,  μια νίκη που αφιερώθηκε στον Βασίλη Βασιλειάδη που πριν λίγες μέρες έφυγε απο την ζωή.

Οι Καβαλιώτες προηγήθηκαν με ένα τρομερό σουτ του πρώην φορ του Πανθρακικού, Μαρκόπουλου που στο 55′ άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Ραφαήλ Μελισσόπουλος που επέστρεψε στα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο μετά απο αποβολή του Φάβου στο 69′.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΚ έφτασε τους  20 βαθμούς μετά απο 13 ματς και βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Μελισσόπουλος, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο έτερος ξανθιώτης Λάζαρος Ορφανίδης.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ:  Δήμιζας, Καζαντζίδης (82’ Θωμαΐδης), Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι (59’ Ορφανίδης), Καθάριος, Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (62’ Χαντί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Λάσκαρης (87’ Δεινόπαπας), Ντούνης (84’ Στεφάνοβιτς), Κουτσιανικούλης, Ράντι, Τσίτας.

Photo Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it