Search

Ανακοινώθηκε βαρύ πρόστιμο στους παίκτες, σκέψεις για δραστικά μέτρα για να αλλάξει το κλίμα στην Ξάνθη!

Με κατεβασμένα κεφάλια και χωρίς όρεξη για κουβέντα έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στην βάση της η ομάδα της Ξάνθης, μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-0 απο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Κανείς δεν είχε όρεξη για δικαιολογίες, και ειδικά οι ιθύνοντες της ομάδας που ανέφεραν μόνο οτι θα λάβουν όλα τα μέτρα που χρειάζεται για να αλλάξει η κατάσταση.

Ένα απο αυτά ήταν και αυτό που ανακοίνωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, που μπαίνοντας στα αποδυτήρια γνωστοποίησε στους παίκτες πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι έξαλλος μαζί τους ανακοινώνοντας πως η απόφαση είναι να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ. Κάτι που δεν άρεσε στους παίκτες που όμως μετά το εύρος της ήττας και κυρίως την εικόνα τους έσκυψαν το κεφάλι και το αποδέχτηκαν.

Στις σκέψεις των ιθυνόντων ήταν η ομάδα να λάβει ακόμη πιο δραστικά μέτρα πέρα απο χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο κρίθηκε πως αυτή την στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία. Έτσι απο την Δευτέρα ξεκινά η Χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών που με την επιστροφή τους την Παρασκευή(27/12) θα ενημερωθούν για την κατάσταση και ποια μέτρα θα λάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, οπου αναμένονται και αποχωρήσεις παικτών με λύσεις συμβολαίων μάλιστα που είναι σε ισχύ

Στις τάξεις των φίλων της ομάδας υπάρχει εκνευρισμός και κατήφεια, τόσο για την ήττα όσο και το εύρος του σκορ, απαιτώντας δραστικά μέτρα απο τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κάτι που σαφέστατα δεν είναι το χρηματικό πρόστιμο…

Ένα εξαιρετικό κείμενο για όσα γίνονται στην ομάδα εστάλη και στο Sportsaddict απο τον γνωστό Νομικό και φίλο της ομάδας, Στέργιο Γιαλάογλου(Διαβάστε ΕΔΩ)

Share it