Search

Τα συλλυπητήρια ΕΠΣ Θράκης, ομάδων και παικτών για τον χαμό του Μουσταφά Ερδάλ!

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά σήμερα τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Αετού Μίσχου και αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου της ΕΠΣ Θράκης, Μουσταφά Ερδάλ, ο οποίος “υπηρέτησε” όσο καλύτερα μπορούσε το τοπικό ποδόσφαιρο και την ομάδα του τόπου του.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΕΠΣ Θράκης: “Ο Πρόεδρος , τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της ΕΠΣ Θράκης πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιάς θλίψης την είδηση του θανάτου του Μουσταφά Ερδάλ αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ της ένωσης και πρόεδρου του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ. Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Πανθρακικός: “Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει την βαθιά οδύνη για τον χαμό του Ερδάλ Μουσταφά, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον Αετό Μίσχου, υπηρετώντας με Αγάπη και σεβασμό το ποδόσφαιρο της Ροδόπης.”

Δόξα Σώστη: “Ερντάλ φίλε, αρχηγέ, συμπαίκτη, παίκτη, προεδράρα καλό σου ταξίδι..
Θα μας λείπεις και θα λείπεις από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγάπησες και υπηρέτησες”

Ορφέας Στρύμης: “Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Αετού Μίσχου..

Ο Θεός να σε αναπαύσει Πρόεδρε…”

Ένωση Ασωμάτων: “Xάσαμε τον αγαπητό μας φίλο, που βρισκόταν χρόνια στον Αετό..
Θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμογελαστό σου πρόσωπο..
Αναπαύσου εν ειρήνη..
Ευχόμαστε συλλυπητήρια σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, ιδιαίτερα στην οικογένειά τους.”

Κομψάτος Πολυάνθου: “Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον άνθρωπο .
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αετού Μίσχου . Χαμογελαστός μέχρι το τέλος .”

Ατσάλι Αρχοντικών: “Δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε τον αδελφό μας. Είναι πολύ πολύτιμο το ότι όλοι μας τον έχουμε στην καρδιά μας, με την ειλικρίνεια και την προσωπικότητά του. . Είθε ο Θεός να τον λυπηθεί και τα συλλυπητήρια μας στην θλιβερή οικογένεια. Συλλυπητήρια σε όλους μας. Αναπαύσου εν ειρήνη μεγάλε Πρόεδρε, όμορφο άτομο.”

Αρσάκειο: “Το ΔΣ της ομάδας μας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στην ομάδα του Μίσχου για την είδηση του θανάτου του κ. Ερντάλ Μουσταφά , προέδρου της ομάδας.”

Αλανότοπος: “Ο Μουσταφά Ερδάλ, ένας από τους πιο πολύτιμους ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου, ο επικεφαλής της ομάδας του Μίσχου..
Ως Αλανότοπος, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην θλιβερή οικογένεια του και σε όλους τους αγαπημένους του.”

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: “Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Ερδάλ Μουσταφά.

Ο ακέραιος χαρακτήρας του ο οποιος αγάπησε τον Αετό Μίσχου αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.”

Μεμέτ Μεμέτ: “Στο τοπικό μας ποδόσφαιρο γνώρισα πολλούς ανθρώπους έκανα πολλούς φίλους τόσα χρόνια, ένας από αυτούς ήταν και ο πρόεδρος του Αετού Μισχου Ο ΕΡΔΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ για μένα φίλος, αδερφός, πρόεδρος, ένας καταπληκτικός άνθρωπος που έχει δώσει πολλά στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.. Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας . Θα μας λείψεις πολύ.Συλλυπητήρια πρώτα στην οικογένεια του, και μετά σε όλους εμάς.”

Γιώργος Σαρακατσάνης: “Καλό ταξίδι πρόεδρε. Δεν θα σε ξεχάσουμε. Κάντε έναν δεύτερο γύρο μόνο για αυτόν μάγκες μου.”

Αμέτ Ερκάν: “Αναπαύσου εν ειρήνη Πρόεδρε μου..”

Share it