Search

Βαρύ πένθος στον Αετό Μίσχου, φτωχότερο το ποδόσφαιρο της Ροδόπης! “Έφυγε” στα 44 του χρόνια ο Μουσταφά Ερδάλ!

Βαρύ πένθος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης και στις τάξεις του Αετού Μίσχου, καθώς έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Μουσταφά Ερδάλ.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Μίσχου, που διετέλεσε και μέλος του συμβουλίου της ΕΠΣ Θράκης, έχασε τη πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο και στα 44 του χρόνια, έφυγε για άλλες γειτονιές, αφήνοντας πίσω του μια σύζυγο και δύο παιδιά.

Ο Μουσταφά Ερδάλ υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας του τόπου του. Άνθρωπος γνωστός και αγαπητός σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης και όχι μόνο, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων, αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση όλα αυτά τα χρόνια από τον τρόπο που υπηρέτησε τον Αετό.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, η αρχή της τρέχουσας σεζόν, όταν το μέλλον του συλλόγου κρεμόταν από μια κλωστή, εκείνος έστω και γνωρίζοντας και έχοντας ήδη τεθεί αντιμέτωπος με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν άφησε την ομάδα και όλα τα παιδιά του χωριού, που είχε σα δικά του, στην τύχη τους, αλλά συνέχισε, όσο μπορούσε, έστω και με ενδιάμεσες στάσεις στα νοσοκομεία, να είναι δίπλα τους.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, στο τραπέζι που είχε οργανωθεί από τον σύλλογο, όπου είναι εμφανές το πόσο καταβεβλημένος ήταν πλέον ο Μουσταφά Ερδάλ από τις συνεχείς εγχειρήσεις και θεραπείες..

H κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής μετά τις 14:00.

Το ποδόσφαιρο της Ροδόπης, δυστυχώς, είναι πλέον πιο φτωχό…

Το SportsAddict εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους τους εκλιπόντος, αλλά και στην ομάδα του Αετού Μίσχου…

Καλό Παράδεισο Πρόεδρε..

Share it