Search

Απειλή αποχώρησης και ύβρεις κατά Πανόπουλου και άλλων ιδιοκτητών ΠΑΕ απο τον Β. Μαρινάκη!

Πολύ σκληρές και επιθετικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που έριξε… βόμβα πως ο Ολυμπιακός αρνείται να συνεχίζει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, ζητώντας αλλαγές σε πρόσωπα γνωστοποίησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Ιδιαίτερα σκληρές  και απαράδεκτες εκφράσεις έκανε για Πανόπουλο, Σαββίδη και Μπέο τους οποίους χαρακτήρισε “περιττώματα” απειλώντας μάλιστα πως θα τους κάνει να τα φάνε!!! Μένει να δούμε αν θα τηρήσει όντως την απειλή-υπόσχεση του και ο Ολυμπιακός μετά το μπάσκετ θα αποσυρθεί απο την Α’ Εθνική και του ποδοσφαίρου, η για ακόμα μια φορά θα αποδειχθεί μόνο λόγια

Η δήλωση του Μαρινάκη:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Share it