Search

Pre Game: Με Φοίνικα Σύρου και πίστη στις δυνάμεις τους οι παίκτες του Εθνικού (21/12, 18:00)

Στην Ερμούπολη ο ανανεωμένος και με νέα ονομασία Φοίνικας Σύρου ΟΝEΧ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που ακόμα δεν έχει νίκη αλλά προέρχεται από καλή εμφάνιση απέναντι στον Ο.Φ.Η. (8η αγωνιστική, 21/12, 18.00, Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μενεσλής).

Ο Εθνικός προέρχεται από καλή εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ. Τα νέα παιδιά του Γιώργου Ανδραβίζου από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζονται καλύτεροι και οι περισσότεροι θα έχουν μοναδική ευκαιρία για να παίξουν για πρώτη φορά στη Σύρο. «Ολα τα νέα παιδιά θέλουν να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλους τους αγώνες. Προσπαθούμε όλοι. Το ταξίδι θα είναι κουραστικό αλλά για όλους τους νέους θα είναι μία ακόμα εμπειρία για να πάθουν να παίζουν με πίεση. Ο Φοίνικας έχει υψηλούς στόχους αλλά και εμείς θα μπούμε για να κάνουμε ελεύθερα το παιχνίδι μας», δήλωσε ο κεντρικός του Εθνικού Δημήτρης Χατζόπουλος.

O Φοίνικας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και θέλει το τρίποντο για να παγιώσει την θέση στην πρώτη 4αδα ή και να χτυπήσει ψηλότερα. Ο Αργεντινός Πέπε Γκονζάλες συνεχίζει την προετοιμασία του για να είναι έτοιμος από την 9η αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος κεντρικός του Φοίνικα Φιλίπ Σβετιτσιάνιν που είναι και ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του «πειρατικού» δήλωσε: «Παρότι ο Εθνικός εμφανίζεται στην τελευταία θέση δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Η ομάδα μας έχει προπονηθεί καλά και όλοι έχουμε θετική ενέργεια για τον αγώνα. Στόχος μας είναι να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε κάθε παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε κάθε φορά ενόψει των μεγάλων αγώνων που θα κρινούν τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Σε 18 αγώνες ο Φοίνικας ΟΝEΧ προηγείται στις νίκες με 10-8 ενώ ο Εθνικός έχει δημιουργήσει καλή παράδοση με νίκες τα δύο τελευταία χρόνια.

Share it