Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Μεγάλη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση, λυπάμαι για την Ξάνθη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”

Στο ότι ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια νίκη που θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση, στάθηκε ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης απέναντι στην πρώην ομάδα του Ξάνθη, για την οποία όπως τόνισε λυπάται που την είδε σε τόσο κακή κατάσταση.

Αναλυτικά:

“Είμαι χαρούμενος γιατί αξίζαμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Δεν ήμασταν τόσο ικανοποιημένοι με την τύχη που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας και αξίζαμε αυτή τη νίκη. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πολλές φορές δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά όταν δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος γιατί οι ποδοσφαιριστές μου θα κάνουν καλύτερες διακοπές και γιατί βελτιώσαμε τα αποτελέσματα μας απέναντι στην Ξάνθη. Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι είναι μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν στην ανταγωνιστικότητα που δείξαμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα στην ομάδα μας, όπως και στην ομάδα της Ξάνθης”.

Πως ένιωσε για το ότι ήρθε μια τέτοια νίκη απέναντι στην παλιά του ομάδα:

“Πρώτα απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες. Είναι μια μεγάλη νίκη η οποία θα δώσει και αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας. Λυπάμαι για την ομάδα της Ξάνθης αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για την αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ:

“Δεν δουλέψαμε πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δουλεύουμε σε βάθος χρόνου. Θεωρώ ότι μας βοήθησε το ότι πετύχαμε 2 γκολ σε δύο ευκαιρίες στο ξεκίνημα, είναι κάτι που δίνει πάντα αυτοπεποίθηση”.

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από το ρόστερ του:

“Ήξερα ότι ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες πριν έρθω εδώ. Το πρόβλημα της ομάδας ήταν ότι δεν είχε δημιουργήσει μια βάση στην οποία θα κινούταν. Οπότε, στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μια σταθερότητα κι όταν το πράξουμε αυτό θα βελτιώσουμε και το παιχνίδι μας. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν λάθη, είναι κάτι λογικό. Οταν κάνουν λάθη στην προσπάθειά τους να κάνουν όσα έχουμε πει στην προπόνηση εγώ θα τους στηρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Αν δεν, είναι θα φαίνεται καθαρά από τις κερκίδες. Φαίνεται ακόμα κι όταν είναι ωστόσο. Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι”.

Για το αν υπάρχει μεταγραφικό πλάνο:

“Ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι, γιατί ήταν αυτό που είχαμε μπροστά μας κι όχι με πιθανές μεταγραφές. Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε για τις κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα”.

Share it