Search

Παραιτήθηκε ο Γαβριηλάκης, νέος προπονητής στο Ασπρονέρι ο Παναγιωτόπουλος!

Την έκπληξη έκανε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου αναφορικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του.

Μετά την παραίτηση του Μπούλη Γαβριηλάκη, ο πρωτοπόρος στον Βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου Ατρόμητος ανακοίνωσε πως ο αντικαταστάτης του θα είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Η ανακοίνωση παραίτησης του Γαβριηλάκη:

“Θέλω σήμερα να ανακοινώσω την παραίτηση μου από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Ασπρονερίου για προσωπικούς λόγους . Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου πάνω από όλα τους φίλους του χωριού και από την διοίκηση τον πρόεδρο (σ.σ Αθανάσιο Γκογκάκη) και τον αδερφό του (σ.σ Αργύρη Γκ0γκάκη) καθώς και τον Δημήτρη Κυρούδη. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία πάνω απ΄ όλα και στην ομάδα καλή συνέχεια και θα είμαι περήφανος αν κατακτήσει το πρωτάθλημα”.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου για τον διπλό πλέον ρόλο του Παναγιωτόπουλο:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας θα το αναλάβει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.Ο Γιώργος παρόλα αυτά θα συνεχίσει να είναι και << παίκτης>> της ομάδας μας. Του ευχόμαστε σ”αυτό το διπλό του ρόλο καλή επιτυχία.Ο Γιώργος εκτός των άλλων κατέχει και δίπλωματα προπονητικής UEFA. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!”

 

Share it