Search

Γκολ ανθρωπιάς απο τις ομάδες Αστυνομικών και Δικηγόρων Ξάνθης που σκόραραν για την μικρή Πελαγία!

Σε ένα ιδιαίτερο και μεγάλης αξίας παιχνίδι μετείχαν οι ποδοσφαιρικές ομάδας Αστυνομικών και Δικηγόρων Ξάνθης Ξάνθης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Turan Duban, Errikos Efraimidis και Sotiris Argiriou, , τα οποία χαμογελούν, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΟι δύο ομάδες βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής(20/12) στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης οπού αναμετρήθηκαν σε ένα ματς που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα μια και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την οικονομική ενίσχυσης της 13χρονης Πελαγίας. Για την ιστορία τον άτυπο τίτλο του νικητή μια και ήταν πιο εύστοχοι στην διαδικασία των πέναλτι πήραν οι Δικηγόροι κερδίζοντας την ομάδα της Αστυνομίας με σκορ 6 – 5. Τον αγώνα διαιτήτευσαν μετέχοντας και αυτή με την σειρά τους σε αυτή την όμορφη κίνηση οι Άγγελος Κοτινούδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Ιρφάν Οτουζμπίρ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Γιάννης αλεξιάδης, Kiriakos Karapazarlis, Giorgos Dalakouras και ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΌσον αφορά την μικρή Πελαγία είναι μαθήτρια της 2ης τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης, που εδώ και πέντε χρόνια φιλοξενείται στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στην Ξάνθη και αντιμετωπίζει  ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η μικρούλα όταν ήταν στην 6η Δημοτικού και σε ηλικία 9 ετών, κατά την διάρκεια αγώνων αντοχής, έπειτα από σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (αδένωμα υποφύσεως) και πριν από τέσσερις περίπου μήνες χειρουργήθηκε. Το τελευταίο διάστημα η μικρή Πελαγία αντιμετωπίζει επώδυνους πονοκεφάλους λόγω ραγδαίας αύξησης των διαστάσεων του αδενώματος και σε πρώτο στάδιο, απαιτείται, να υποβληθεί άμεσα, σε ακτινοχειρουργική επέμβαση με CyberKnife® (πρωτοποριακό σύστημα ρομποτικής ακτινοχειρουργικής).

Για την πρώτη αυτή επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σε κλινική του ομίλου ¨ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ¨ στην Αθήνα, έχει ήδη συγκεντρωθεί ποσό 4.000 περίπου ευρώ, ενώ απαιτούνται πολύ περισσότερα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τον προγραμματισμό της.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK: 0026 0116 580201020390
IBAN: GR2302601160000580201020390
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: JEVITC NEMANJA (ο αδερφός της 13χρονης Πελαγίας).

Share it