Search

Τμήμα μπάσκετ Εθνικού: “Αυτή είναι η απάντηση μας στο δημοσίευμα που μας εμπλέκει”

Στο δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Αθήνα που εμπλέκει τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Εθνικού σε μία υπόθεση (θυμηθείτε εδώ), απάντησε ο έφορος μπάσκετ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πασιάς.

Αναλυτικά:

«Σε απάντηση δημοσιεύματος ιστοσελίδας που εμπλέκει το τμήμα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

– Το έγγραφο της ‘’διαρροής’’ αποτελεί την καταγραφή του αιτήματος της τότε διοίκησης του τμήματος βόλεϊ , στο οποίο αίτημα ανταποκριθήκαμε ,στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο τμημάτων.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας , το ποσό που αναφέρεται στο συγκεκριμένο έγγραφο ΠΟΤΕ δεν δόθηκε στο τμήμα μπάσκετ , αλλά κυρίως ΠΟΤΕ δεν ζητήθηκε.

– Για την ενίσχυση της επιτυχίας της ‘’δημοσιογραφικής αποκάλυψης’’ , προτείνουμε η ίδια, πλούσια σε υλικό, πηγή να αποκαλύψει ότι τα τρία τελευταία χρόνια το τμήμα μπάσκετ παραχωρούσε στο τμήμα βόλεϊ το όποιο ποσό του αναλογούσε από την δημοτική επιχορήγηση.

– Υπενθυμίζουμε τις αμέτρητες προσωπικές παροχές και εξυπηρετήσεις προς το τμήμα βόλεϊ απόρροια του πνεύματος αλληλεγγύης που μας διέπει ως μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

– Άγνοια ή αγνωμοσύνη;;;

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ

Πασσιάς Γεώργιος»

Share it