Search

Οριστική αναβολή στην εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού κατά Ξάνθης! Το 2020 η εκδίκαση

Αναβλήθηκε οριστικά όπως αναμενόταν απο χθές(δείτε ΕΔΩ) η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη (19/12) διαδικασία στην Επιτροπή Επάγγελματικού Αθλητισμού δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της αποχής των Αθηναίων δικηγόρων μεταξύ 12:00-15:00.

Από πλευράς Ξάνθης, παρόντες ήταν οι δικηγόροι της Γιώργος Στράτος, Χάρης Δασκαλάκης και Χρήστος Δετσαρίδης. Ο κ. Στράτος ενημέρωσε ότι υπάρχει απαγόρευση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για εργασία αυτό το διάστημα και κατα συνέπεια η Ξάνθη δεν μπορεί να παραστεί. Το ίδιο κώλυμα είχαν και οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, εξηγώντας στα μέλη της ΕΕΑ ότι υπάρχει η αποχή των δικηγόρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έστειλε τους δικηγόρους του, Γιάννη Χατζησαββάογλου και Δημήτρη Καρπετόπουλο.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Επαγελαμτικού Αθλητισμού συνεδριάζει κάθε Πέμπτη. Επειδή όμως η επόμενη Πέμπτη είναι η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26/12) η εκδίκαση αναμένεται να πάει για μετά τις γιορτές και πιο συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου

Share it