Search

Τι συζήτησαν Δ. Χαρίτου και «Δύναμη Ψυχής»

   Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου συναντήθηκε σήμερα 3- Δεκεμβρίου 2019  με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματά τους, ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπισή τους.

   Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα θετικό και περιστράφηκε σε ζητήματα ενημέρωσης, πρόληψης και  αντιμετώπισης του καρκίνου αλλά και επανένταξης των νοσούντων στην καθημερινότητά τους. Ο βουλευτής επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο του συλλόγου σ’ αυτούς τους τομείς και αναγνώρισε το πολύπλευρο έργο που επιτελεί με τις πρωτοβουλίες που ήδη αναπτύσσει και που με μεγάλη προσοχή και εκτίμηση παρακολουθεί και ο ίδιος και η τοπική κοινωνία μας.

   Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησε με το αίτημά τους που αφορούσε στη στελέχωση  των ιατρικών δομών με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του εξοπλισμού που εγκαταστάθηκε σε αυτές από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσε  επίσης την αμέριστη υποστήριξή του τόσο στο αίτημα απαλλαγής των μελών του Συλλόγου από την υποχρέωση καταβολής διοδίων, όσο και σε αυτό της στέγασης του συλλόγου σε ένα νέο χώρο, που θα διευκολύνει την υλοποίηση των προγραμμάτων του.

Share it