Search

Σκόραρε ο Μάνταλος, έπαιξαν Τοροσίδης και Ντίνας! Η βαθμολογία της Super League μετά το κυρίως πιάτο της 15ης αγωνιστικής!

Με πέντε αναμετρήσεις ξεκίνησε σήμερα η 15η αγωνιστική της Super League, μεταξύ των οποίων και η ισοπαλία του ΑΟΞ απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Παναιτωλικό.

Η Ξάνθη παρ’όλο που δεν κατάφερε να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, ανέβηκε και πάλι έστω και προσωρινά στην 6η θέση της βαθμολογίας, μετά την ήττα της Λάρισας από τον Ολυμπιακό με 4-1, σε ένα ματς που στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνίστηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης, περνώντας ως αλλαγή στην θέση του Τσιμίκα, ώστε να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Παναθηναϊκό, με τον Θανάση Ντίνα να πραγαμτοποιεί στο 90′ το ντερμπούτο του για φέτος και στη Super League, ισοπαλία με το ίδιο σκορ είχαμε και στο Ατρόμητος-Λαμία, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης με τον Πέτρο Μάνταλο να σκοράρει στο 6ο λεπτό από την άσπρη βούλα, ανοίγοντας το σκορ για την Ένωση.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο με τον Άρη να υποδέχεται τον Βόλο και τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής:

Share it