Search

Video: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το Εθνικός – ΟΦΗ

Μετά το τέλος του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη και τη νίκη του ΟΦΗ επί του Εθνικού με 3-1 σετ, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης και ο Δημήτρης Χατζόπουλος:

O προπονητής του ΟΦΗ και ο άλλοτε παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε: «Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα για μας και ειδικά για μένα που έχω παίξει στον Εθνικό. Υπήρχε συναισθηματική φόρτιση αλλά έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη. Αρκετά προβλήματα παρουσιάστηκαν από το πρωί. Ξεκινήσαμε στις 7 το πρωί από την Κρήτη για να έρθουμε. Ηταν δύσκολο παιχνίδι για μας. Επίσης είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα με παιδιά που έχουν πάθος και σήμερα έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Εννοείται πως εάν αφήσεις νεαρά παιδιά να αναπτυχθούν και να παίξουν με ψυχή και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Μπράβο στα παιδιά του Εθνικού. Είναι αξιαίπενοι όλοι γιατί δεν τα παρατάνε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι μετά τους τραυματισμούς των Ουρτάδο, Τσούλαφιτς προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο. Κρατάω τους τρεις πόντους και δεν θα μιλήσω τεχνικά και εύχομαι καλύτερη πορεία στην ομάδα και καλύτερο μέλλον στον Εθνικό».

Για τον Εθνικό και τον Γιώργο Ανδραβίζο που ήταν συμπαίκτης του στον Εθνικό, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης είπε: «Τον Γιώργο Ανδραβίζο τον αγαπάω και τον σέβομαι. Εχουμε κοινή πορεία, είναι πολύ φίλος μου και είμαι χαρούμενος που σήμερα είμαστε στις θέση των προπονητών. Εμείς περάσαμε πιο δύσκολα στον Εθνικό. Είχαμε στην εξέδρα μόνο έναν φίλαθλο. Το μπαμπά του Γιώργου Τεκτονίδη, τον συγχωρεμένο τον μπαρμπα Δημητρό. Καταφέραμε όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε ως Εθνικός και να τον φέρουμε πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Ο Εθνικός είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Ανεξάρτητα από τους καιρούς που χρειάζονται λεφτά θα βρει το δρόμο του. Ο Εθνικός είναι από αυτούς που γέννησαν το βόλεϊ στην Ελλάδα.

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές του Εθνικού. Έδειξαν φοβερή μαχητικότητα στο γήπεδο. Ξαφνιαστήκαμε από την απόδοση τους. Σαν αντίπαλος τους χάρηκα πολύ. Ηταν αποφασιστικά και ήθελαν να νικήσουν. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Επηρεαστήκαμε από τους τραυματισμούς. Δεν κρατήσαμε την συγκέντρωση μας. Είμαστε τυχεροί που στα τέλη των σετ παίρναμε τους πόντους που μας έδωσαν το τρίποντο. Θα κρατήσω κι εγώ τους τρεις βαθμούς και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι».

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου. Τους ευχαριστώ. Κατέθεσαν καρδιά και έβγαλαν πάθος. Ημασταν άτυχοι στο τέλος των σετ στα κρίσιμα σημεία. Κρατάμε την εμφάνιση και το πάθος. Θα δούμε βέβαια εάν στη συνέχεια θα μας βοηθήσει. Ηταν μία στιγμή που όλοι φύγαμε με χαμόγελο από το γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Ζλατιλίδη και καλή συνέχεια στον ΟΦΗ. Κοιτάμε μπροστά και ανάλογα από τις αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση θα προχωρήσουμε. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Ολοι οι αθλητές θέλουν να συνεχίσουν και για αυτό τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Ελπίζω όλη η πόλη να σταθεί στο πλευρό του Εθνικού, γιατί αξίζει να είναι στην Α1».

Ο κεντρικός του Εθνικού Δημήτρη Χατζόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη αλλά και στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια. Περαστικά στους παίκτες που είναι τραυματίες. Διοικητικά δε μπορώ να πω κάτι. Κυνηγήσαμε τον αγώνα. Δείξαμε πάθος. Το θέλαμε πολύ. Ο ΟΦΗ παρά τις ελλείψεις τα πήγε καλά. Αγωνιστικά κοιτάμε τη συνέχεια, οι συνθήκες είναι δύσκολες, έχουμε στην ομάδα ακόμα και μαθητές που πηγαίνουν σχολείο. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη κάθε αγώνα».

Share it