Search

Το εντυπωσιακό ποσοστό νικών που φτάνει το 79% που έπιασε με Νέστο ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης σε μόλις 1,5 χρόνο!

Αυλαία πρώτου γύρου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αν μη τι άλλο ο ξανθιώτης προπονητής του Νέστου, Κυριάκος Κετσιεμενίδης έχει καταφέρει και φέτος αξιοσημείωτα επιτεύγματα. Άλλωστε και μόνο το γεγονός πως και φέτος ο Νέστος, παρά το ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας κάτι δείχνει.

Όμως ο ξανθιώτης τεχνικός στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή Ζυγού στην Γενησέα κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα σημαντικό επίτευγμα, καθώς συμπλήρωσε 30 νίκες στον πάγκο της ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης σε μόλις 1,5 χρόνο.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι το απίστευτο ποσοστό με το οποίο το έχει καταφέρει αυτό, μια και μιλάμε για 30 νίκες σε 38! ματς, δηλαδή για ένα ποσοστό που αγγίζει το 79% των νικών στα παιχνίδια που βρίσκεται στο τιμόνι του Νέστου.

Πιο συγκεκριμένα με προπονητή τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη ο Νέστος μετρά σε 38 ματς 30 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Μάλιστα να σημειώσουμε πως ο πολλά υποσχόμενος ξανθιώτης προπονητής με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Γ’ Εθνικής συμπλήρωσε 60 ματς στην Γ’ Εθνική(38 με Νέστο και 22 με Άβατο)

Share it