Search

Με την Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Συλλόγων

Στην Ντόχα του Κατάρ διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό της Φλαμένγκο κόντρα στην Αλ Χιλάλ. Δεύτερη επιλογή που κρατάμε έρχεται από την Ευρωλίγκα και το ματς του Παναθηναϊκού.

Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ

Κάτοχος του φετινού Λιμπερτάδορες, έκανε και… πλάκα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ και πλέον στρέφεται σε αυτή την διοργάνωση για το απόλυτο! Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της μπορεί να ηττήθηκε με 4-0 από την Σάντος, όμως το μυαλό της ήταν ήδη στραμμένο στην διοργάνωση αυτών των ημερών. Ο κόουτς Ζεζούς βρισκόταν στον πάγκο της Αλ Χιλάλ μέχρι και τον περασμένο Γενάρη. Από την άλλη, το συγκρότημα από την Σαουδική Αραβία επικράτησε δύσκολα της Εσπεράνς από την Τυνησία με 1-0, απλώς θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική σήμερα, εάν θέλει να έχει τύχη. Η Φλαμένγκο διαθέτει δυνατό σύνολο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να μην έχει ανάλογη ποιότητα. Άσος και over 1.5 γκολ η επιλογή μας στο 1.70.

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ

Από δυο σερί ήττες επί ημερών Ρικ Πιτίνο προέρχεται ο Παναθηναϊκός, χάνοντας αρχικά στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία στο Περιστέρι. Αυτό όμως πόνεσε περισσότερο τους «πράσινους» είναι η απόφαση για τιμωρία της έδρας 30 ώρες πριν το τζάμπολ με την τουρκική ομάδα. Το ρεκόρ του σε εβδομάδες με διπλή αγωνιστική είναι 22-12, ενώ οκτώ φορές μετράει το 2/2 νικών. Η τουρκική ομάδα είναι μια κλάση χειρότερη από την περυσινή. Έχει χάσει ήδη τρεις φορές την φετινή περίοδο από την Εφές, πλήγμα τεράστιο για τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς. Δεν εμπνέει γενικά καμιά εμπιστοσύνη και σήμερα θα έχει τύχη μόνο εάν «χαλάσει» το παιχνίδι του αντιπάλου. Το 163.5 πόντων στο 1.92 έχει τύχη. 

Κάνε παιχνίδι με τα πιο ψαγμένα προγνωστικά στο Foxbet.gr

Share it