Search

Με Χατζημεστή στην Προεδρία για τρίτη θητεία και 3 νέα μέλη το νέο Διοικητικό σχήμα του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης(17/12) στο γήπεδο του ΑΟΞ, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ καθώς με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων της απερχόμενης διοίκησης έγινε ενημέρωση των πεπραγμένων αλλά και εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκηση του Συλλόγου.

Όσον αφορά τη νέα διοίκηση που εξελέγη αυτή αποτελείται απο τους: Μπάμπη Χατζημεστή, Κώστα Νεοχωρίτη, Σπύρο Τσίμπλα, Αντώνη Μαζάνη, Νίκο Κεχαγιά, Μάκη Τζάτζο, Γιάννη Δημητριάδη, Σάκη Καρασερίδη, Στέφανο Χατζηθεοδοσίου, Μιχάλη Μουξιό και Μιχάλη Ξανθόπουλο. Σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση νέα μέλη είναι οι Κώστας Νεοχωρίτης, Σπύρος Τσίμπλας και Αντώνης Μαζάνης που αντικατέστησαν τους Νίκο Μαυρομάτη, Στάθη Πανίδη και Μανώλη Μουστάκη που παραμένουν ενεργοί στον Σύλλογο.

Ακολούθως έγινε ο καταρτισμός του Νέου διοικητικού σχήματος με τον Μπάμπη Χατζημεστή να εξελέγεται για τρίτη διαδοχική εκλογική διαδικασία Πρόεδρος του Συλλόγου, με τον Κώστα Νεοχωρίτη να ορίζεται Αντιπρόεδρος, ο Σπύρος Τσίμπλας θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας, ταμίας ο Σάκης Καρασερίδης και μέλη τους Νίκο Κεχαγιά, Μάκη Τζάτζο, Γιάννη Δημητριάδη, Αντώνη Μαζάνη και Στέφανο Χατζηθεοδοσίου. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Μιχάλης Μουξιός και Μιχάλης Ξανθόπουλος

Share it