Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την αυλαία του Α΄ γύρου στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Το κλείσιμο του πρώτου γύρου σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα αποτελεί μία αξιοσημείωτη καμπή του και πολλές φορές και κομβική. Μπορεί ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα να μην δίνει κάποιο τρόπαιο ή απ’ την άλλη οι ομάδες που βρίσκονται κάτω απ’  τη ζώνη του υποβιβασμού να μην καταδικάζονται σώνει και καλά, αλλά, όπως και να το κάνουμε, η βαθμολογική θέση μιας ομάδας στο ήμισυ του δρόμου επιδρά στο ψυχολογικό κομμάτι και καθορίζει σε κάποιο ποσοστό και την μετέπειτα πορεία.

Η στιγμή αυτή έφτασε για τον 1ο όμιλο και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής για το 2019 περιλαμβάνει αναμετρήσεις, που προμηνύονται άκρως ενδιαφέρουσες, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά.

Στις πάνω θέσεις της βαθμολογίας οι πρωτοπόροι Πανσερραϊκός και Νέστος δοκιμάζονται εκτός έδρας σε Κιλκίς και Γεννησέα αντίστοιχα, ενώ εκτός έδρας αγωνίζεται επίσης και ο Πανδραμαϊκός που τους ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής (στη Θάσο με τη Δόξα Θεολόγου Πότου), όπως και ο Απόλλων Παραλιμνίου (στην Πέρνη με τον Κεραυνό).

Η αναμέτρηση που τραβάει τα βλέμματα στη μάχη της σωτηρίας είναι αναμφισβήτητα το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, ανάμεσα στην Ένωση και τον Άρη Αβάτου, λόγω θρακιώτικου χαρακτήρα, αλλά και κρισιμότητας. Πολύ κρίσιμο, από πολλές απόψεις, είναι και το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης στις Σέρρες με τη Δόξα Κάτω Καμήλας, ενώ για βαθμούς καίγονται επίσης ο Ηρακλής Ζυγού, ο Κιλκισιακός και ο Κεραυνός Πέρνης που υποδέχονται ομάδες απ’ τις υψηλές θέσεις.

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου

Δύο βδομάδες μετά το  θρακιώτικο ντέρμπι παραμονής απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης που την βρήκε να πανηγυρίζει, η Ένωση Αλεξανδρούπολης υποδέχεται ακόμη μία ομάδα απ’ τον νομό Ξάνθης σ’  ένα παιχνίδι παρόμοιου χαρακτήρα, καθώς είναι κι’ αυτό εξάποντο, αν και ο Άρης Αβάτου είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση απ’  ότι ήταν ο Ορφέας πριν 15 μέρες. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μονάχα 3 βαθμοί με την Ένωση να έχει 13 και να βρίσκεται ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού και τον Άρη να έχει 16. Αμφότερες βρίσκονται σε “καλό φεγγάρι” αγωνιστικά, που σημαίνει ότι διανύουν μία περίοδο φορμαρίσματος. Τόσο ο Νίκος Ουσταμπασίδης, όσο και ο Αλέξης Ξανθόπουλος δεν αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα απουσιών, που θα τους απέτρεπαν απ’ το να παρατάξουν μία 11αδα ικανή να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις της ομάδας τους. Το αγωνιστικό επίπεδο των δύο ομάδων τη δεδομένη χρονική στιγμή σε συνάρτηση με την κρισιμότητα της αναμέτρησης, προμηνύουν πως το θρακιώτικο ντέρμπι θα είναι “αίμα και άμμος”.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Δόξα Κάτω Καμήλας – Ορφέας Ξάνθης

Επιτέλους πήρε μία απαραίτητη ανάσα ο Ορφέας Ξάνθης. Κακά τα ψέμματα, αν δεν κατάφερνε να κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Σήμερα απέναντι στην καλή ομάδα απ’ τον νομό Σερρών, η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο, όμως έχει υπέρ της το γεγονός, πως επιτέλους, μετά από καιρό ο προπονητής της ομάδας μπορεί να υπολογίζει σημαντικούς ποδοσφαιριστές και το ιατρικό δελτίο δεν είναι γεμάτο. Ο Ορφέας χρειάζεται απόλυτα τους βαθμούς καθώς βρίσκεται στους 9β και στο -4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, την ίδια ώρα που η αντίπαλός του έχει 16. Τι θα σημάνει μία ενδεχόμενη νίκη; Εκτός από ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση για τον Ορφέα, παράλληλα θα βάλει και τη Δόξα Κάτω Καμήλας στο παιχνίδι της σωτηρίας, καθώς τώρα αισθάνεται και λίγο ασφαλής με τη μικρή βαθμολογική απόσταση που έχει.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Ηρακλής Ζυγού – Νέστος Χρυσούπολης

Μάλλον το πιο δύσκολο έργο το έχει η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη, η οποία υποδέχεται τον πρωτοπόρο (μαζί με τον Πανσερραϊκό) Νέστο Χρυσούπολης, που λυτρώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με γκολ του Λίτσκα στις καθυστερήσεις και πήρε με το γκολ του Εβρίτη επιθετικού το τρίποντο. Απ’ την άλλη ο Ηρακλής Ζυγού, παρ’  ότι ήταν ανώτερος δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης απ’ τη Θάσο, καθώς ήταν άτυχος (είχε δύο δοκάρια) και έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα Θεολόγου. Παρά τον βαθμό δυσκολίας, ο Ηρακλής Ζυγού δεν έχει την βαθμολογική ευχέρεια να θεωρήσει χαμένο ένα παιχνίδι χωρίς να τα δώσει όλα για να πάρει κάτι, ειδικά σε παιχνίδια εντός έδρας.

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Αναλυτικά [icon size=’16’ hover_animation=’border_increase’ type=’vector’ icon=’momizat-icon-arrow-down’ ]


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Κυριακή 15/12, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας(Καβάλας)

Βοηθοί: Δεδονάκης, Γεωργαντέλης(Καβάλας)

Γήπεδο Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Χρήστος Κακουλίδης(Θράκης)

Βοηθοί: Γκιόση, Καρακασίδης(Θράκης)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Περικλής Παρχαρίδης(Δράμας)

Βοηθοί: Ραβικάλης, Παστιάδης(Δράμας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Ευστράτιος Στρατούδης(Έβρου)

Βοηθοί: Δανδανίδης, Γαρδικιώτης(Θράκης)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Μελέτιος Γιουματζίδης(Πέλλας)

Βοηθοί: Κεσίσογλου, Δεμερτζής(Πέλλας)

Γήπεδο Θάσου: Δόξα Θεολόγου – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Δημήτρης Κεφαλάς(Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης, Κρυωνάς(Σερρών)

Ρεπό: Αετός Ορφανού 

 

Share it