Search

Photos: Βαριά ήττα στο…χωράφι της ΕΠΣ Σερρών για τον Ορφέα Ξάνθης!

Μια απο της βαρύτερες ήττες στην ιστορία του υπέστη ο Ορφέας Ξάνθης στον άθλιο αγωνιστικό χώρο της ΕΠΣ Σερρών απο την Δόξα Κάτω Καμήλας, με το 6-0 πάντως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική διαφορά των δύο ομάδων στο γήπεδο. Πρωταγωνιστής των Σερραίων ο Κωνσταντίνου που πέτυχε χατ-τρικ ενώ στο φινάλε του αγνα είχαμε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Η ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας μπήκε πιο δυνατά και πέρα απο την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μπονέρη στο 12′ είχε και 1-2 ακόμα σουτ που δεν ανησύχησε τον Ρούφο, η αντίδραση του Ορφέα ήρθε στο 17′ όμως το σουτ του Ξαντινίδη δεν βρήκε στόχο. Στο 20′ οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να μπουν μπροστά στο σκορ όταν μετά απο σέντρα του Μπονέρη ο Μίνγκας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και τον Φώτη Κωνσταντίνου να παίρνει το ριμπάουντ και απο κοντά να κάνει το 1-0

Μετά το γκολ η ομάδα του Ορφέα προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο όμως βρήκε αρκετά εμπόδια τόσο απο το καλό στήριμο της Δόξας και όσο και απο τον πολύ βαρύ και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο. Πάνω που κέρδισε μέτρα στο γήπεδο ο Ορφέας η Δόξα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 33′ ο Παπαδόπουλος βρήκε εξαιρετικά εντός περιοχής των Κωνσταντίνου και αυτός με σουτ έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η ευστοχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Κωνσταντίνου στο 52′ να σκοράρει για τρίτη φορά κάνοντας το 3-0, ενώ στο 60′ η βολίδα του Κεχαγιά εκτός περιοχής κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0. Με τους ξανθιώτες να έχουν πετάξει “λευκή πετσέτα” μετά το τέταρτο γκολ οι Σερραίοι κατέβασαν ταχύτητα μέχρι το 85′ που κατάφεραν να σκοράρουν ξανά, όταν μετά απο σουτ του Γεράκη και απόκρουση του Ρούφου ο Μπονέρης πήρε το ριμπάουντ και απο κοντά έκανε το 5-0. Μάλιστα σα να μην έφτανε αυτό στο 92′ ο Σιάκκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ορφέα και αφού πέρασε τον Ρούφο πλάσαρε για το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την ένταση που πήγε να δημιουργηθεί να σταματά χάρις την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περικλής Παρχαρίδης, δέχτηκε πριν την έναρξη του αγώνα τα παράπονα της ξανθιώτικης ομάδας για την διεξαγωγή του αγώνα σε έναν επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών αγωνιστικό χώρο, με βοηθούς τους Ραβικάλη και Παστιάδη όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας

Το 2019 φεύγει με τον Ορφέα να μένει σε δύσκολη θέση με 9 βαθμούς και πλέον άπαντες στον ιστορικό σύλλογο της Ξάνθης θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν όσο γίνεται το ρόστερ για να μπορέσει η ομάδα να εμφανίσει καλύτερη εικόνα στον Β’ γύρο, με το πρώτο ματς για τον Β’ γύρο να είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου όταν και θα υποδεχθεί στο ΑΟΞ την Δόξα Θεολόγου.

Απο την άλλη εξαιρετικά τελείωσε το πρώτο μισό της χρονιάς η Δόξα Κάτω Καμήλας που έφτασε τους 19 βαθμούς που της δίνει μεγάλη άνεση για την συνέχεια, το πρώτο ματς του 2020 θα είναι με τον Απόλλων Παραλιμνίου

Δόξα Κάτω Καμήλας: Σαββίδης (λ.τ. 55΄ Στόϊκος), Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Μπίλης (73΄ Κρουστάλλης), Μπονέρης, Κεχαγιάς (78΄ Πολυχρονίδης), Κωνσταντίνου(63΄Γεράκης), Μίνγκας, Παπαδόπουλος.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Ζιγκολάρι, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μελισσόπουλος Ν., Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β.( 55΄ Βουλγαριδης), Σουκρήογλου, Ξαντινίδης (62΄ Τσέκος), Κουκουρίγκος, Χαλίλ Ιμπράμ.

Share it