Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 13ης αγ. στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα!

Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και στη σημερινή 13η του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου άμεσα και έγκυρα μέσα απ’ το blog του SportsAddict.gr. 

Το πρόγραμμα της τελευταίας στροφής του πρώτου γύρου περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες της Θράκης, όπως και για όλες -σχεδόν- του ομίλου! Απ’  τα παιχνίδια με θρακιώτικο ενδιαφέρον ξεχωρίζει η μονομαχία παραμονής στην Αλεξανδρούπολη μεταξύ Ένωσης και Άρη Αβάτου. Ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι δίνει και ο Ορφέας Ξάνθης στις Σέρρες απέναντι στην Δόξα Κάτω Καμήλας με τον Ηρακλή Ζυγού να υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης.

Θυμηθείτε εδώ το pre-game της αυλαίας του 1ου γύρου με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις σημερινές αναμετρήσεις!

Αναλυτικά:

Κυριακή 15/12, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας(Καβάλας)

Βοηθοί: Δεδονάκης, Γεωργαντέλης(Καβάλας)

Γήπεδο Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Χρήστος Κακουλίδης(Θράκης)

Βοηθοί: Γκιόση, Καρακασίδης(Θράκης)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Περικλής Παρχαρίδης(Δράμας)

Βοηθοί: Ραβικάλης, Παστιάδης(Δράμας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Ευστράτιος Στρατούδης(Έβρου)

Βοηθοί: Δανδανίδης, Γαρδικιώτης(Θράκης)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Μελέτιος Γιουματζίδης(Πέλλας)

Βοηθοί: Κεσίσογλου, Δεμερτζής(Πέλλας)

Γήπεδο Θάσου: Δόξα Θεολόγου – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Δημήτρης Κεφαλάς(Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης, Κρυωνάς(Σερρών)

Ρεπό: Αετός Ορφανού 

14:31 Μισή ώρα απομένει για την έναρξη των αναμετρήσεων και έφτασε η καθιερωμένη ώρα για τις συνθέσεις απ’  τα γήπεδα, όπου αγωνίζονται ομάδες της Θράκης.

14:35 Παρά τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, ο Ηρακλής Ζυγού δεν διαθέτει τη βαθμολογική ευχέρεια να διαλέγει παιχνίδια, οπότε θα αναζητήσει, σήμερα, απέναντι στον πρωτοπόρο Νέστο, βαθμούς.

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Καρά Ισμαήλ, Τενεκές, Τιφτικής, Δογανίδης, Κιομουρτζής, Πανέρης, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος Αν., Πανταζίδης, Χασιώτης, Κωφίδης.

Αναπληρωματικοί: Ευθυμιάδης Κ., Γαβρίδης, Μπουναρτζής, Μανιάς, Κοψαλίδης, Πουλιόπουλος, Πελτεκίδης.

Νέστος Χρυσούπολης: Δεμένικος, Μπλιός, Γεωργιάδης, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Αδαμάκης. Ανδρεάδης, Λίτσκας, Μπαϊκαρά, Λεγάτος.

Αναπληρωματικοί: Λαζαρίδης, Τζατζανάς, Χαριτίδης, Μπαμπούρης, Γρηγοριάδης, Κοβάτσης, Σιδηρόπουλος.

14:41 Κορμιά θα πέσουν στην Αλεξανδρούπολη, στο θρακιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρον για την παραμονή

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Τοπαλίδης, Συμεωνίδης, Καρακασίδης, Παπαοικονόμου, Γκαβανόζης.

Αναπληρωματικοί: Μαρασλής, Μάζης, Γεωργαντζόπουλος, Μπινόπουλος, Γκουντενούδης, Μαλτέζος, Παπαδάκης.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζήπαπας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Λαφάρας, Χριστοφορίδης, Κρασώνης, Ψεμματάς, Γκέκας, Τσάπαρης, Ζωσιμίδης.

Αναπληρωματικοί: Παυλίδης, Αλεξιάδης, Μουστάκης, Μουαρέμογλου, Τζελάλ, Σαρηγιαννίδης, Καλιτσίδης.

14:49 Και το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης στις Σέρρες απέναντι στη Δόξα Κάτω Καμήλας είναι σημαντικό για την παραμονή, καθώς σε περίπτωση νίκης ο Ορφέας βελτιώνει κατά πολύ τη θέση του στην μάχη σωτηρίας, ενώ βάζει και στο παιχνίδι τους Σερραίους.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Μπίλης, Μπονέρης, Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου, Μίνγκας, Παπαδόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Κρουστάλλης, Πολυχρονίδης, Γεράκης, Στόικος, Σαρέγκος, Μακούσης, Αϊδωνίδης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Ζιγκολάρι, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μελισσόπουλος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Σουκρήογλου, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Χαλίλ Ιμπράμ.

Αναπληρωματικοί: Βουλγαρίδης, Ευαγγέλου, Χασανκήλ, Ψυχουδάκης, Μπαϊρακτάρ, Μακράκης, Τσέκος.

15:02 Έναρξη των αναμετρήσεων…

15:08 Σε πολύ κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του ενωσιακού Σερρών με συνέπεια να δυσκολεύονται απ΄σιτευτα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

15:14 Πρώτη αξιολογη στιγμη στις Σέρρες με την συμπλήρωση 10′ λεπτών ο Μπονέρης βγήκε απέναντι απο τον Ρούφο όμως το τελείωμα του δεν βρήκε στόχο. Στο 0-0 οι δύο ομάδες που προσπαθούν σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, λασπωμένος και πολύ βαρύς, να παίξουν επιθετικά άλλωστε και οι δύο “καίγονται” για βαθμούς.

15:21 Η πρώτη καλή στιγμή στην Αλεξανδρούπολη ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ο Ψεμματάς έκανε το σουτ στο 20, με τον Συνοδινό να μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

15:25 Στην Γενησέα έχουμε έναν πολύ ασχημο τραυματισμό του Άγγελου Χασιώτη. Πολύ κακή εξέλιξη για τον Ηρακλή που προχωρά σε αναγκαστική αλλαγή με τον Κώστα Ευθυμιάδη να περνά στο ματς. Στο αγωνιστικό ελαφρώς καλύτερος ο Νέστος χωρίς όμως την μεγάλη φάση μέχρι τώρα

 15:28 Γκολ στις Σέρρες και δυστυχώς για τον Ορφέα, είναι για τους γηπεδούχους.

Στο 20′ οι Σερραίοι παίρνουν κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο σέντρα του Μπονέρη η κεφαλιά του Μίνγκα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι όμως στην επαναφορά ο Φώτης Κωνσταντίνου πήρε το ριμπάουντ και απο κοντά άνοιξε το σκορ για την Δόξα Κάτω Καμήλας.

 15:31 Έχει κερδίσει τις μάχες του κέντρου το Αβατο, πολλές λάθος επιλογές από Ένωση. Τρεις κάρτες μέχρι στιγμής για σκληρά μαρκαρίσματα, δύο για το Άβατο και μία για την Ένωση.

15:32  Στη Γεννησέα, διπλή καλη ευκαιρία μεσά σε λίγα λεπτα για τον Νέστο Χρυσούπολης. Στο 27′ μετά απο σέντρα του Μπαϊκαρά ο Δόντσος πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο, ενώ στο 29′ την εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Δόντσου σταμάτησε με διπλή προσπάθεια ο Καρά Ισμαήλ Τσατάι.

15:33 Στις Σέρρες προσπάθησε να απαντήσει ο Ορφέας όμως το σουτ του Ξαντινίδη δεν βρήκε στόχο.

15:35 Γκολ ο Άρης Αβάτου στην Αλεξανδρούπολη!

Ο Τσαπαρης στο 34′  μετά από σέντρα γίνεται αποδέκτης της μπάλας, σουτ μέσα από την περιοχή δοκάρι και μέσα.

15:36 Γκολ (δεύτερο) για τη Δόξα Κάτω Καμήλας στις Σέρρες!

Στο 33′ με σκόρερ ξανά τον Κωνσταντίνου η Δόξα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Μετά απο πάσα του Παπαδόπουλου ο Φώτης Κωνσταντίνου έπιασε το δυνατό σουτ εντός περιοχής κάνοντας το 2-0.

15:40 Ευκαιρία για την Ένωση Αλεξανδρούπολης να ισοφαρίσει.  Ο Πατσιώρας από κοντά σουτάρει μπλοκάρει ο Νομικός

15:53 Ημίχρονο στα γήπεδα

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου 0-1 (34′ Τσάπαρης)

Κιλκισιακός – Πανσερραϊκός 0-2 (29′ Γκούρτσας)

Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 (15′ Λάσπατζης / 26′ Γιαννόπουλος)

Ηρακλής Ζυγού – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Δόξα Κάτω Καμήλας – Ορφέας Ξάνθης 2-0 (20′-33′ Κωνσταντίνου)

Δόξα Θεολόγου Πότου – Πανδραμαϊκός 0-1 (41′ Μπερούκας πεν)

Ρεπό: Αετός Οφρυνίου

16:03 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα παιχνίδια

16:14 Γκολ για τη Δόξα Κάτω Καμήλας η οποία δείχνει να καθαρίζει το ματς με τον Ορφέα Ξάνθης.

Στο 52′ η Καμήλα κανει τρία τα τέρματα της ξανά με σκόρερ τον Κωνσταντίνου που θα πάρει νέα ασίστ του Παπαδόπουλου και με σουτ εντός περιοχής έκανε το 3-0

16:18 Γκολ στη Γενησέα για τον Νέστο Χρυσούπολης!

Ο Ηρακλής Ζυγού λυγίζει στο 60′ λεπτό και δέχεται γκολ έπειτα από “θρακιώτικη” συνεργασία των φιλοξενούμενων. Μετά απο εκτέλεση φάουλ του Οδυσσέα Γεωργιάδη ο Γιώργος Λίτσκας με κεφαλιά σκοράρει για το 0-1

16:20 Στην Αλεξανδρούπολη, απευθείας φάουλ του Μαλτεζου στο 61′ μπλόκαρε ο κιπερ.

16:23 Τέταρτο γκολ για την Καμήλα στις Σέρρες…

Στο 62′ οι Σερραίοι δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κεχαγιά να καταλήγει στα δίχτυα του Ρούφου για το 4-0

16:25 Στο 68′ απευθείας φάουλ του Τσαπαρη μεγάλη επέμβαση του Συνοδινού σε κόρνερ.

16:29 Στο 64′ απείλησε ο Νέστος, όμως το σουτ του Ντενίζ Μπαϊκαρά δεν βρήκε στόχο

16:31 Ο Ουσταμπασίδης πραγματοποιεί τρεις μαζεμένες αλλαγές θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του σ’  αυτά τα τελευταία λεπτά. Ο Άρης Αβάτου προηγείται πάντα με 0-1 της Ένωσης στην Αλεξανδρούπολη στο θρακιώτικο ντέρμπι παραμονής.

16:42 Μεγάλη ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη! Δοκάρι ο Κομεσίδης στο 86ο λεπτό. Πιέζει να ισοφαρίσει η Ένωση, που έχει εγκατασταθεί έξω απ’ την περιοχή του Άρη Αβάτου, ο οποίος πάντως διατηρεί το πολύτιμο 0-1.

16:44 Απεύθείας φάουλ του Μαλτέζου, μπλοκάρει ο Νομικός στο 88′.

16:45 Στην Γενησέα διαμαρτυρίες του Ηρακλή για ανατροπή στον Δογανιδη μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι πάντως να δείχνει επιθετικό φάουλ.

16:48 Κι άλλο γκολ δέχεται ο Ορφέας Ξάνθη!

Στο 85′ η Δόξα σκοράρει και πέμπτη φορά, όταν μετά την απόκρουση του Ρούφου στο σουτ του Γεράκη ο Μπονέρης απο κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 5-0

16:50 Τέλος στο ντέρμπι στην Αλεξανδρούπολη! Μεγάλη νίκη για τον Άρη Αβάτου, που στάθηκε όρθιος παρά την πίεση της Αλεξανδρούπολης στο τέλος.

16:53 Τέλος και στη Γενησέα με τον Ηρακλή Ζυγού να προσπαθεί, αλλά να μην καταφέρνει τελικά να πάρει κάποιον βαθμό απ’ τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης.

16:55 Συντριβή για τον Ορφέα Ξάνθης! Κάνει έξι τα τέρματά της η Δόξα Κάτω Καμήλας.

Στις καθυστερήσεις η Δόξα σκοράρει και έκτη φορά με τον Σιάκκα να βγαίνει στην αντεπίθεση να περνά και τον Ρούφο και να διαμορφώνει το 6-0. Τέλος αγωνα με ένταση στην φυσούνα στο ματς των Σερρών

 


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:  

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it